Büyükçekmece`de Gazetecileri Buluşturan İftar Sofrası

Yaklaşık yüz gazetecinin bir araya geldiği iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, özgür basının demokrasiler için olmazsa olmaz olduğunun altını çizdi.

ARŞİV 29.06.2015 00:40:20 0
Büyükçekmece`de Gazetecileri Buluşturan İftar Sofrası

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Ramazan aylarında geleneksel hale gelen iftar yemeklerini bu yılda sürdürüyor. 

Büyükçekmece Albatros Restaurant'ta ulusal ve yerel basın çalışanlarını ağırlayan Başkan Akgün'ün iftarına gazetecilerin ilgisi büyük oldu.

 

"Kaleminiz Güçlü Olsun"

 

İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar yemeğine katılan tüm gazetecilere teşekkür ederek; "Açık ve şeffaf belediyeciliğin gereği olarak basınımızla ilişkilerimiz her zaman demokratik toplumlarda olması gerektiği şekilde yürüdü. Demokrasi rejimlerinde basın halkı bilinçlendirip, vatandaşlarımıza doğru bilgi aktarımı için kullanılan en güçlü silahtır. Yıllardır Büyükçekmece ile ilgili yapmış olduğunuz haberlerle halkımıza ve bize önemli bir hizmet verdiniz. Bilmediğimiz, duymadığımız ve fark etmediğimiz sorunları kitle iletişim araçları sayesinde görüp, öğrenme fırsatı bulduk. Kaleminiz güçlü ve keskin olsun" ifadesini kullandı.