Büyükçekmece`de Başarılı Öğrencilere Bisiklet

Büyükçekmece?de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrenim gören ilk ve okullarında dereceye giren ilk 3 öğrenciye Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından bisiklet hediye edildi.

BÜYÜKÇEKMECE 8.06.2018 13:38:17 0
Büyükçekmece`de Başarılı Öğrencilere Bisiklet

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinden, okullarında en başarılı ilk 3 öğrenciye düzenlenen törenle 200 adet bisiklet hediye etti.


Tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi

 

Törene Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Büyükçekmece Belediyesi, okullarında en başarılı ilk 3 öğrenciyi motive etmek ve özendirmek amacıyla onlara bisiklet hediye etti. Yaşlarına göre verilen bisikletleri alan öğrenciler Büyükçekmece Belediyesi önünde hemen sürmeye başladı. Başkan Akgün hediye verdiği öğrenciler ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

200 öğrencinin sevinci görüşmeye değerdi

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her yıl haziran ayında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden okullarında ilk üçe giren çocukların isim listesi ve yaşlarını istiyoruz. Bu hediyeyi çocuklarımızı ödüllendirmek ve daha çok çalışmaya teşvik etmek üzere dağıtıyoruz. Bugün de Büyükçekmece’de okullarında dereceye giren 200 çocuğumuz oldu. Yaz tatillerinde rahatça kullanabilecekleri kendi boylarına ve yaşlarına göre bisikletler dağıtıldı" dedi. Başkan Akgün ve belediye meclis üyeleri tarafından dağıtılan bisikletlerini alan öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi