Büyükçekmece ailesi Mimarsinan sahilinde buluştu

Büyükçekmece Belediyesi?nin geleneksel mahalle iftarları Mimarsinan sahilinde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti.

BÜYÜKÇEKMECE 2.06.2017 11:39:45 0
Büyükçekmece ailesi Mimarsinan sahilinde buluştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşmak olduğuna vurgu yaparak, “Soframızı, sevgimizi büyüten büyük Büyükçekmece aileme teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

Başkan Akgün, tek tek ilgilendi

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları bu yılda vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Önceki akşam Mimar sahilinde düzenlenen iftar yemeğine katılım çok yoğun olurken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar programına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

 

“Birlik ve beraberliğimiz pekişiyor”

 

İftar yemeğinden önce konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının daha da perçinlendiğini belirterek şöyle konuştu: “Önemli olan hepimizin ezan saatinde burada birlikte olmamızdır. Bu güzel sofranın etrafında bir yudum suyu içmek, bir kase çorbayı birlikte kaşıklamak, bir lokmayı paylaşmak. İşte Ramazan’ın güzelliği de budur. Gönüllerin çok yumuşadığı, sevginin daha doruk yaptığı bir aydır. Biz de bunun nimetlerini hep birlikte yaşamaya çalışıyoruz. İftar sofralarımızı onurlandıran, sevgimizi büyüten büyük Büyükçekmece aileme çok teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun.”

 

Kukla gösterisine ilgi yoğundu

 

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından okunan ezanla birlikte topluca iftar açıldı. İftar yemeğinin ardından Ramazan ayının geleneksel eğlencelerinden olan çocuklar için kukla gösterisine çocuklar kadar büyüklerin de ilgisi büyük oldu.