BSS`da İki Yaş Günü Birarada Kutlandı

Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen "pilav günü"nde biraraya gelerek kulübün 7.kuruluş yılını kutladı.

BEYLİKDÜZÜ 25.02.2013 18:55:00 0
BSS`da İki  Yaş Günü Birarada  Kutlandı

Cumhuriyet Mahallesi  Dr. Derviş Eroğlu Caddesindeki tesislerinde yapılan kutlamada, Karabay, geride kalan 7 yılın değerlendirmesini yaptı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Gürpınar sahilinde Dalış Eğitim Merkezi binasının tamamlandığını, muhtemelen 1 Nisan tarihinde açılacağı müjdesini veren Karabay, geçen süre içinde çok sıcak bir ortam oluştuğunu, insanlar arasında en küçük bir kırgınlık yaşanmadığını, bunun da kendileri ve üyeleri için mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

 

CEM KARABAY 41 YAŞINDA

Bu arada kulüp üyeleri Cem Karabay ın doğum gününün Dernek kuruluş tarihi ile aynı gün olması nedeniyle Başkanları Cem Karabay' ın da doğum gününü de kutladılar doğum günü pastasını hep birlikte yediler.

 

BAŞKAN UZUN VE MİLLETVEKİLİ KAYNARCA DA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Uzun, bölgede inceleme ve ziyaretlerde bulunan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte Beylikdüzü Su Altı Sporları Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Yusuf Uzun; anlamlı çalışmalarından dolayı Karabay ve üyeleri kutladı spor ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını, ilçede 12 ay kayak yapılabileceğini Olimpik Spor Kompleksinin de tamamlanıp açılabilecek duruma geldiğini  ifade etti. Karabay'dan bilgiler alan Milletvekili Kaynarca da "Beylikdüzü ilçesi deniz sporu için müsait bir bölge, Allah yolunuzu açık başarılarınızı daim etsin. Türkiyemizin 3 tarafı deniz,  bundan da faydalanmak gerek. Bu konu üzerinde durulmalı Denizcilik Bakanlığımız kurulmalı" dedi.


Anahtar Kelimeler: ` Birarada Kutlandı