BKM`DE BU KEZ MEHMET GÜMÜŞ KONSERİ VARDI

Açılışından bu yana birbirinden güzel programlara ev sahipliği yapan Beylikdüzü Kültür Merkezi, bu kez Ordulu ünlü müzisyen ve bestekar Mehmet Gümüş?ü ağırladı.

ARŞİV 27.01.2013 12:31:00 0
BKM`DE BU KEZ MEHMET GÜMÜŞ KONSERİ VARDI

 “Karadeniz Karadeniz, Anneler Günü, Bir Düş Uçuracağım, Gülümsedik Gökyüzüne, Vay Beni” gibi eserlere imza atan sanatçı Mehmet Gümüş, Özgür Kelleci, Onur Bolat Özgür İgit ve Cihan Aslan’dan oluşan ekibiyle beraber salonu dolduranlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 

Beylikdüzü Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yrd. Dr.Atilla Yılmaz, CHP E.İl Disiplin Kurulu Başkanı Osman Gürcan Çelikkol ve eşi, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel, AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Tuncay Kiraz ve çok sayıda vatandaşın izlediği programda Başkan Uzun, sanatçıya bir çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu. Söz yazarlığı ve bestekarlığının yanı sıra bağlama, kemençe, viyolonsel, piyano gibi bir çok müzik aleti de çalabilen sanatçı Gümüş’ün eserleri Edip Akbayram, Yavuz Bingöl ve Onur Akın  başta olmak üzere birçok tanınmış sanatçılar tarafından okunmakta.

 

(www.beyhaber.com )