Bisikletçiler Kıyasıya Yarıştı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları'nın ilk ayağı bu yıl Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

SPOR 3.04.2017 11:02:09 0
Bisikletçiler Kıyasıya Yarıştı

Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Tepekent koruluğunda nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

147 bisikletçi yarıştı Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ve Salcano işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye genelinde 147 sporcunun yarıştığı Ulusal Dağ Bisiklet Yarışması Büyükçekmecelilerden de yoğun ilgi gördü.

Şampiyon olan bisikletçiler 4 kilometrelik parkurda gerçekleşen yarışmaların sonunda Master 30 kategorisinde Gökhan Uzuntaş, Master 40 kategorisinde Bora Tirki, Master 50 kategorisinde Alp Reşat Çapa, Yıldız A`da Esat Ceylan, Yıldız B kategorisinde Eren Baki Doğan, Yıldız Bayan`da Gülçin Arat, Genç Bayan`da İrem Özdemir, Genç Erkek`te Halil İbrahim Doğan, Büyük Bayan`da Ayşe Çakır, Büyük Erkek kategorisinde Onur Balkan rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Dereceye giren bisikletçilerin madalyaları Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak, Federasyon Asbaşkanı ve Salcano Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Federasyon Başkanı Ünal Torun ve Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel tarafından takdim edildi.