Bir Yılın Yorgunluğunu Attılar

BÜYÜKÇEKMECE 12.04.2018 09:39:23 0
Bir Yılın Yorgunluğunu Attılar

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi geleneksel motivasyon yemeğine yüzlerce kursiyer ve eğitmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Motivasyon yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Halk Akademisi’nin sadece son bir yıl içinde 16 bin 545 mezun verdiğine dikkat çekti.

 

Her dönem binlerce kişiye eğitim ve meslek edinme imkanı sağlayan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin geleneksel motivasyon yemeğine katılan kursiyer ve eğitmenler geçen bir yılın yorgunluğunu attılar.

 

Başkan Akgün yalnız bırakmadı

 

Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce Marine Princees Hotel’de gerçekleştiren yemeğe Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Dilek Tekin, Emine Demirci, Selda Gidiş Uzkan ve Ersel Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Belediye Başkan Danışmanı Sacide Bolcan, halk akademisi eğitmen ve kursiyerleri katıldı.

 

Son bir yılda 16.545 mezun verdi

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sadece son bir yıl içinde 16 bin 545 mezun veren Halk Akademisi’nin her yıl binlerce kişi meslek edindirdiğini ve eğitim imkanı sağladığını belirterek; “13 farklı branşta eğitim veren Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin 7’den 70’e her yaştan vatandaşımıza kapılaraı açıktır. Kurslarımıza katılan Büyükçekmece ailemizin yeni şeyler öğrenmesi, kendilerini geliştirmesi, hobi veya meslek edinmesi bizim en büyük bir mutluluğumuzdur. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, eğitmenlerimize ve kurslarımıza ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bir yılın yorgunluğunu attılar

 

“Halk Akademisi Motivasyon” yemeğine Tepecik, Muratçeşme, Sinanoba, Mimaroba, Güzelce, Kumburgaz ve Kamiloba bölgelerinden katılan halk akademisi eğitmenleri ve kursiyerleri, başarıyla geçen bir yılın yorgunluğunu atmanın yanı sıra sanatçı Gökhan Yedier’in söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.