Beyşehir`in Kartpostallık Laleleri Görenleri Büyülüyor

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki muhtelif noktalarda toprakla buluşturulan laleler, görenleri adeta büyülüyor.

YURTTAN 21.04.2016 21:08:34 0
Beyşehir`in Kartpostallık Laleleri Görenleri Büyülüyor

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte kent merkezindeki orta refüjler ile park ve yeşil alanlarda toprakla buluşturduğu laleler, şehri rengarenk bir görüntüye büründürdü.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bahar döneminin gelmesi ile birlikte ilçe merkezindeki değişik alanlarda 40 bin adet lale fidesinin toprakla buluşturulduğunu söyledi.

Sarı, kırmızı, beyaz, mor, ebruli renklerine sahip lalelerin toprakla buluşturulup çiçek açmasıyla birlikte kentin görünüm, estetik ve havasını da değiştirdiğini belirten Özaltun, "Beyşehirimizin park, yeşil alan ve orta refüj gibi değişik alanlarında diktiğimiz laleler görenleri adeta kendilerine hayran bırakıyor. Baharla birlikte çiçek açan laleler görenleri büyülüyor ve adeta kartpostallık görüntüler sergiliyor. Vatandaşlarımızın da beğenisini kazanan laleler, fotoğraf tutkunlarına da görsel malzeme sunuyor. Halkımızdan isteğimiz, bu çiçekleri koparmamaları ve sahip çıkmalarıdır. Çünkü, çiçekler yerinde güzeldir ve çevreye de ayrı bir güzellik saçıyor. Amacımız, kentimizi daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımıza yakışır bir Beyşehir oluşturmaktır."” dedi.