Beylikdüzüspor`da Mustafa Albayrak Dönemi

Beylikdüzüspor' da Kulüp Başkanlığına Mustafa Albayrak getirildi

ARŞİV 1.04.2013 00:03:00 0
Beylikdüzüspor`da Mustafa Albayrak Dönemi

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongreye Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çınar da katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Spor Kulübü'nün köklü bir kulüp olduğunu, son günlerde camiada yaşanan kırgınlıkların bir kenara bırakılmasını; sporu seven herkesin kulübün kalkınması için elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. İlçede çeşitli dallarda 19 kulüp ve dernek olduğunu söyleyen Yalçın, bu kulüpleri bir çatı altında toplamayı amaçladıklarını söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; "Beylikdüzü Belediyesi olarak ilçemizde Kulüpler Birliği oluşturma konusunda 19 kuruluşla temas halindeyiz. Birkaç kuruluşumuz Kulüpler Birliği oluşması yönünde gerekli dosya ve evraklarını tamamladı, diğer kuruluşların gerekli işlemleri tamamlaması halinde Birlik oluşturma dileğimiz gerçekleşecek."

 

Spor konusunda Belediye'nin her zaman yardıma hazır olduğunu da ifade eden Başkan Yardımcısı Yalçın, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye eski Başkan yardımcısı Hüseyin Çınar ve Kulüp üyeleri görüş ve önerilerde bulunmak üzere söz aldılar. Hüseyin Çınar, daha ses getirici bir kongre beklediklerini söyledi ve Tayfun Şen'e yaptığı hizmetler için teşekkür etti yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi.

Mustafa Albayrak ve arkadaşlarından oluşan liste yapılan açık oylamayla yeni yönetim Kurulu görevine getirildi.Kulübün eski Başkanı Tayfun Şen, şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi çok zor şartlar altında görev yaptıklarını; kulübün devlet hariç kimseye bir kuruş borcunun olmadığını ifade etti. Spordan kopmadıklarını da sözlerine ekleyen Tayfun Şen, göreve gelen Mustafa Albayrak Başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunduklarını her zaman her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.

 

Yeni Başkan Mustafa Albayrak da bugüne kadar yapılan fedakarlıklar ve çektikleri sıkıntılardan dolayı emeği geçen eski başkan ve  yönetim kuruluna dahil herkese teşekkür etti. Albayrak yine aynı destek ve çalışmalarla yeni yönetim olarak Kulübü en iyi yerlere götüreceklerini de ifade etti.Eski Başkan Tayfun Şen'e Beylikdüzü Spor Kulübü'ne yaptığı hizmetlerden dolayı bir kupa armağan edildi.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Yedek Mustafa Albayrak,Hüseyin Poyraz,Kenan Balcı,Aziz Mehmet,Selim Baştan, Nusret Gündoğdu, Zekeriya Terzi, Özlem Güney, Mahmut Cilara,  Suzan Ümit, Fatih Yağız, İsmail Çebi, Ensari Çeçen, Nihat Keleş, Zekeriya Kondi, Kemal Eryılmaz Denetim Kurulu Asil Yedek Kubilay Kürklü, İsmail Hakkı Kan, Osman Keleş, İbrahim Tunç, Yüksel Bol, Nurettin Bekir.Daha sonra eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek günün anısına binaen bir hatıra fotoğrafı çektirdil

Biz de Mustafa Albayrak yönetimindeki Beylikdüzü Spor Kulübü'nün yeni Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

www.beyhaber.com