Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kadrosuna Yeni Oyuncular

BEVİ Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu?nun da katılımıyla yeni oyuncuları kadrosuna dahil etti.

BEYLİKDÜZÜ 17.05.2018 14:49:15 0
Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kadrosuna Yeni Oyuncular

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin destek verdiği Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü, 2018-2019 Vestel Venus Sultanlar Ligi için yeni sezon transferleri ile gündemde. Beylikdüzü  Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu, yeni oyuncular Ceyda Aktaş, Ceylan Arısan ve Seray Altay ile Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sözleşme imzalandı.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü (BEVİ), 2018-2019 Vestel Venüs Sultanlar Ligi için transfer çalışmalarına başladı. Beylikdüzü Belediyesi’nin katkı sunduğu BEVİ, yeni transfer sözleşmelerini Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde imzaladı. İç transfer olarak  Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu, dış transferlerden Ceyda Aktaş, Ceylan Arısan ve Seray Altay ile masaya oturan BEVİ yönetimi, “Yeni oyuncularımıza kulübümüzde başarılar diliyoruz.” dedi.

BEVİ, transferler kapsamında milli oyunculardan Beşiktaş forması giyen Ceylan Arısan, Nilüfer Belediyesi’nde forma giyen Ceyda Aktaş ile Sarıyer Belediyesi’nde forma giyen tecrübeli oyuncu Seray Altay’ı kadrosuna kattı.