Beylikdüzü` nün Yeni Kaymakamı Adem Ünal...

2015 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı. Kararname, yayınlanmak üzere Başbakanlık`a gönderildi ve 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazete`de yayınlandı

BEYLİKDÜZÜ 28.06.2015 13:14:00 0
Beylikdüzü` nün Yeni Kaymakamı Adem Ünal...

 

 

Kararnameye göre 24.09.2011 tarihinden itibaren Beylikdüzü Kaymakamlığı görevini sürdürmekte olan Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol Manisa Vali Yardımcılığı görevine atanırken yerine Aydın'a bağlı İncirliova ilçe Kaymakamı Adem Ünal atandı.

 

BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNİN YENİ KAYMAKAMI ADEM ÜNAL KİMDİR?  

1967 yılında Isparta'da doğan Kaymakam Adem Ünal; ilk, orta ve lise eğitimini Isparta' da tamamlamış,1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisine girmiş ve 1989 yılında mezun olmuştur. 1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Çorum'un Bayat ve Burdur'un Altınyayla İlçelerinde vekâlet görevi, Niğde'nin Çiftlik, Tunceli'nin Hozat, Diyarbakır'ın Lice ilçelerinde Kaymakamlık, Rize Vali Yardımcılığı, İyidere, Derepazarı, Kalkandere ve İkizdere ilçelerinde Kaymakam vekilliği, Gaziantep Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra 2009 yaz kararnamesiyle İncirliova Kaymakamlığına atanan Kaymakam Adem Ünal 28 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü İlçe Kaymakamlık görevine atandı.

 

www.beyhaber.com olarak Kaymakam sayın Adem Ünal' a hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz. Manisa Vali Yardımcısı olan Beylikdüzü ilçe eski Kaymakamı sayın Ahmet Mesut Demirkol' a da ilçeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

( www.beyhaber.com )