Beylikdüzü`nde Şenoba ve Maden Şehitleri İçin Dualar Edildi

Tüm Türkiye?yi yasa boğan Şırnak Şenoba şehitleri ve Zonguldak?ta madende gerçekleşen göçükte şehit olanlar için Beylikdüzü?nden dualar gönderildi.

BEYLİKDÜZÜ 2.06.2017 12:00:59 0
Beylikdüzü`nde Şenoba ve Maden Şehitleri İçin Dualar Edildi

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yaşam Vadisi’nde Prof Dr. Ramazan Ayvallı ve Mustafa Demir hocanın ettiği dualara eşlik eden vatandaşlar, ellerini göğe açarak tüm şehitler için “Amin” dedi.

 

Beylikdüzü, şehitler için dua etti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan Şırnak Şenoba şehitleri ve Zonguldak’ta madende gerçekleşen göçükte şehit olanlar için eller göğe açıldı, kalpten dualar okundu. Beylikdüzü Belediyesi’nin Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen Ramazan etkinliklerinde Prof. Dr. Ramazan Ayvallı ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan Mustafa Demir hoca vatandaşlarla birlikte tüm şehitler için dualara “Amin” dedi.

 

Programa katılan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır da, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye’ye sabır diledi. Bir daha ülkeyi yasa boğan bu tip olayların yaşanmamasını temenni ettiğini dile getirdi.