Beylikdüzü`nde Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetimleri

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimler hızla gerçekleştirilmektedir.

BEYLİKDÜZÜ 6.08.2020 14:49:14 0
Beylikdüzü`nde Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetimleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Twitter hesabından 6 Ağustos'ta tüm Türkiye'de koronavirüs denetimi yapılacağını ve denetimin bugüne kadar yapılan en yoğun denetim olacağını belirtmişti.

Pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetim yapılacağını belirten Bakan Soylu valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk kuvvetleri ve zabıta biriminin de sahada olacağına dikkat çekmişti.

Denetim ekipleri, her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ilgili kamu kurum ve kuruluşları (kolluk, yerel yönetimler, il/ilçe müdürlükleri vb.) ile meslek odalarının temsilcilerinden oluşmakta.

 

Beylikdüzü'nde de Denetimler Yapılmakta

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda tüm yurtta denetimler yapılmaktadır.

Beylikdüzü' nün başarılı ve sevilen Kaymakamı Mustafa Altınpınar' ın da katılımıyla Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren AVM, market, manav, lokanta, restorant, kahve, kıraathane, lokal, dernek, spor alanları, hamam, havuz, sauna, sahil bantları, piknik alanları ile berberler SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN parolası ile yapılmaktadır. Denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere de ağırlık verilmektedir.