Beylikdüzü`nde Felçli Hayvanlar Yürüteçlerine Kavuştu

Hayır ve hayvansever bir vatandaş, Beylikdüzü Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşımları görmesinin ardından hemen harekete geçti ve hayvanlara yürümeyi yeniden öğretecek yürüteçleri, Geçici Hayvan Bakım Evi?ne ulaştırdı.

ARŞİV 19.06.2015 18:40:50 0
Beylikdüzü`nde Felçli Hayvanlar Yürüteçlerine Kavuştu

Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nde tedavi gören felçli köpeklerin dışarı rahat çıkabilmesi ve uygulanan fizik tedavilere de katkı sağlanması için İngiltere'den büyük bir atak geldi.

 

Yurtdışında yaşayan Üçgül Özgenoğlu, bakım evinde büyük bir özveriyle bakılan fakat bazı ihtiyaçları karşılanamayan hayvanların, ihtiyaçlarını sosyal medyadaki paylaşımlardan görerek hemen harekete geçti. Bakım evi ile irtibata geçen Özgenoğlu, beden ağırlıklarına göre kullanılabilen, ayarlarıyla vücuda uyarlanabilen 3 yürüteçi Beylikdüzü'ne gönderdi.

 

 Hayvan Dostları Koruyacak Kafesler de Alındı

 

Hayvanlarla bakım evinde buluşan Özgenoğlu, aynı zamanda araç içinde ameliyata, tedaviye götürülen hayvanların zarar görmemesi için kullanılacak kafesleri de temin ederek, yetkililere teslim etti. Özgenoğlu, "Şu an kadar mutluyum ki, tarif edemiyorum. Sosyal medyada paylaşımı görünce, ben de hemen birşeyler yapmalıyım dedim. Şimdi içim çok rahat" diye konuştu. Bu tip duyarlılıkların büyük önem taşıdığından söz eden Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel de, "Belediyemizin yapmış olduğu özverili çalışmaya yurtdışından bile destek gelmesi bizleri çok mutlu etti. Çabalarımıza destek göstererek, çorbada bizim de tuzumuz olsun diyen gönüllülerimize teşekkür ediyoruz" dedi.