Beylikdüzü, Kudret Ağabeyine Veda Etti

Avukat Kudret Yıldırım Beylikdüzü' nde ebediyete uğurlandı

BEYLİKDÜZÜ 14.03.2018 18:01:00 0
Beylikdüzü, Kudret Ağabeyine Veda Etti

Önceki gün hayata gözlerini yuman 12 Eylül DİSK davası avukatlarından, CHP Beylikdüzü İlçe delegesi Av. Kudret Yıldırım ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Yıldırım için CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı önünde bir tören düzenlendi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko Av. Kudret Yıldırım için CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlık binası önünde yapılan törende birer konuşma yaptı.

 

">

 

 

Av.Kudret Yıldırım'ın cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Büyükçekmece Güzelce Mezarlığı'ndaki Aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul eski milletvekili Süleyman Çelebi, siyasi parti temsilcileri, meslektaşları, eşi ve kızı, ailesi ve yakınları katıldı.

1948 yılında Çanakkale'de dünyaya gelen, lise öğrenimini Burdur ve Tekirdağ'da sürdürdükten sonra,  İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olan evli ve bir kızı olan Av.Kudret Yıldırım'ın bir süredir Beylikdüzü'nde özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde böbrek yetmezliğinden dolayı tedavi görmekte olduğu öğrenildi.

Av.Kudret Yıldırım'a gani gani rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

(BEYHABER)