Beylikdüzü Esnaf Sanatkarlar Futbol Turnuvası Başladı

Beylikdüzü Esnaf Sanatkarlar Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ortak organizasyonu ile Beylikdüzü?nde hizmet veren esnaf, Futbol turnuvasında bir araya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 6.11.2017 13:55:00 0
Beylikdüzü Esnaf Sanatkarlar Futbol Turnuvası Başladı

24 takımın 6 grupta mücadele edeceği ve 1 ay sürecek Esnaf turnuvasında, toplamda 300 esnaf sahada top peşinde koşup stres atacak ve sosyalleşecek.

 

Turnuva maçları Beylikdüzü’nde Yakuplu Tuncay Soyak Tesisleri ve Gürpınar Siteler Tesisleri olmak üzere iki yerde pazar günleri oynanacak. Grup birincilerinin çeyrek final ve yarı finalden sonra final oynayacağı birincinin kupa alacağı 2. ve 3. nün madalya ve sürpriz hediyeler kazanacağı organizasyonda hakem heyetini Futbol Federasyonu, saha, sağlık ekipleri ve ambulans Beylikdüzü Belediyesi tarafından görevlendirildi ve tahsis edildi.

 

Organizasyon ile ilgili Dernek Başkanı Cengiz Ataseven amaçlarının esnafın sıkıntılı zamanlarında bu tarz etkinlikler ile biraz olsun stres atmalarını ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak olduğunu belirtti, amaçlarının organizasyonu geleneksel hale getirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Ataseven etkinlikteki destekleri için Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine  teşekkür etti.