BESNAF Futbol Turnuvası Sona Erdi

Beylikdüzü Belediyesi katkılarıyla düzenlenen ve 11 Kasım' da başlayan Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Futbol Turnuvası' nın finali, Tuncay Soyak Tesisleri' nde gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 11.12.2017 15:03:00 0
BESNAF Futbol Turnuvası Sona Erdi

İlçedeki esnafların dayanışma kültürünü arttırmak amacı ile Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla hayata geçirilen Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Futbol Turnuvası geride kaldı. Turnuva Finali, For Life Sport Center Tuncay Soyak Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.

 

11 Kasım’da start verilen Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Futbol Turnuvası’nda 24 takım, 4’erli 6 gruba ayrıldı. Gruplarda birinci olan ve gruplarda 2. olanlardan en iyi 2 takım, çeyrek finale kaldı. Eleme usulü oynanan çeyrek finallerde galip gelen takımlar, yarı finale kaldı. Yarı final maçları; Frimpeks Kimya – Onur Spor ve PDM – ESECES takımları arasında oynandı. Maçlar sonunda Frimpeks ve ESECES takımları finale kaldı. ESECES Takımı finalde Frimpeks’i 5-3 yenerek şampiyon oldu.

 

Şampiyon olan takıma kupa, madalya ve para ödülünü Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur takdim etti. Turnuvada ikinci olan Frimpeks Kimya’ya Meclis Üyesi Serdar Çakmak, üçüncü olan Onur Spor’a Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, dördüncülüğü elde eden PDM’ ye Esnaf ve Sanatkar Derneği Başkanı Cengiz Ataseven ödüllerini verdi.

En centilmen takım ise Zübeyde Ana Spor oldu. Kaymakam Okur, turnuvanın birlik ve beraberlik içerisinde bölge esnafının kaynaşması misyonuyla yapılmasının kendisini çok memnun ettiğini, turnuvaya destek veren tüm kurumları tebrik ettiğini ifade etti. Esnaf ve Sanatkar Derneği Başkanı Cengiz Ataseven ise “Çok keyifli bir turnuva geride kaldı. Gerek Gürpınar Siteler Halı Sahası, gerekse Tuncay Soyak Tesisleri’ne ve Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü de turnuva boyunca ambulans hizmeti ile etkinliğe destek verdi.