Beşiktaşlı Firüze Anne 111.Yaş Gününü Beylikdüzü`nde Kutladı

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Firuze anne 111.yaşına Beylikdüzü`nde girdi

TÜM HABERLER 12.05.2014 19:54:00 0
Beşiktaşlı Firüze Anne 111.Yaş Gününü Beylikdüzü`nde Kutladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi kurucu Başkanı Vehbi Orakçı, iş adamı - Siyasetçi İskender Duriç, DYP Eminönü İlçe eski Başkanı Recep Sözeri, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ve bir grup Beşiktaş taraftarının katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu.

 

Firuze annenin torunu Nurşen Şahinkaya ve torununun kızı Yasemin Türköz ile birlikte Beşiktaşlılar Dernek binasına herkesten önce gelmesi, onun Beşiktaş'a olan sevgisinin göstergesi olarak nitelendirildi. Birçok televizyon ve gazetecinin katıldığı törende Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 111 numara ve Firuze Anne yazılı Beşiktaş formasını alkışlar arasında Firuze Anneye hediye ederek ellerinden öptü ve kesilen pastadan Firuze anneye kendi elleriyle yedirdi. Başkan İmamoğlu Firuze Anneye "Sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Hem anneler gününüz hem de doğum gününüz kutlu olsun. Sporda sevgiye,başarının alkışlanmasına ihtiyaç var. Sizin vasıtanızla bütün spor kulüplerimize kavganın gürültünün olmadığı sevginin hakim olduğu günler diliyorum' diye konuştu. Keyifli süren sohbet esnasında  Başkan İmamoğlu'nun  'eskiden maça gittiniz mi?" sorusu üzerine,  'eskiden kadınlar dışarı mı çıkabiliyordu ama evde izlerdim tabii ki. Bütün sülalem Beşiktaşlı. Beşiktaş kazanınca çok seviniyorum, goool diye bağırıyorum." cevabını verdi.

 

BEN ATATÜRK'ÜN DÖNEMİNİ YAŞADIM

Çok güzel yaşadığını, hayatı boyunca  her şeyden çok memnun kaldığını söyleyen Firuze Anne şunları söyledi "İnşaallah amelim de güzeldir, nerde oturdumsa ahbap dost arkadaş kazandım. Ne kırdım ne kırıldım. Allah cümlesine de hayırlı anneler gününe çıkmasını nasip etsin.Ben Atatürk' ü yaşadım.  Atatürk'ün yatak odasını, oturma odasını, yazıhanesini gezdim, böyle  sinema şeridi gibi gözümün önünde. Çok güzel günler gördüm."

 

İstiklal Marşı'nın güftesini başarıyla okuyan, sonunda da "Ne Mutlu Türk'üm Diyene " demeyi ihmal etmeyen 111 lik çınar Firuze Anne Beşiktaş sloganları ve marşları eşliğinde dakikalarca alkışlandı.

Program sonunda Beşiktaşlılar Firuze Anne ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.