BEKA Döner Törenle Hizmete Girdi

Beylikdüzü Erzurumlular Derneği (BEYERDER) Başkanı Bülent Kuzulugil`in sahibi olduğu ve işletmeciliğini yaptığı BEKA DÖNER & MANTI görkemli bir törenin ardından hizmete girdi.

BEYLİKDÜZÜ 28.10.2017 18:15:47 0
BEKA Döner Törenle Hizmete Girdi

 

Beylikdüzü Barış Mahallesi Semerkant Line AVM de yer alan BEKA DÖNER' in açılışına Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasi parti ilçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

BEKA Döner ve Mantı işletmesinin açılış törenine katılanlar arasında AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın, AK Parti İBB Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı, Bizim Beylikdüzü Vakıf Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt Halk Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, İskender Duriç, Tayfun Ünlü, sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu Mürşit Ağa Bağ da yer aldı.

Kurban kesimi ve açılış kurdelası öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasında işletmenin hayırlı olmasını bol kazançlar getirmesini diledi. İmamoğlu "?Değerli dostum, hemşehrim Bülent Kuzulugil, Beylikdüzü’ne güzel bir lezzet noktası kazandırdı. Beka Döner&Mantı ilçemize hayırlı olsun, bereketi bol olsun. Standartını düşürmeden hijyeniyle bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum.? Güzel bir işletme, sahibi Bülent bey de bizim kardeşimiz sevdiğimiz diğer bir güzellik haliyle güzellik de katmerli oluyor."

Konuşmasında aynı dilek ve temennilerde bulunan Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Okur, Erzurum'un meşhur Cağ kebabının da işletmede belli günlerde bulunmasını arzulkadıklarını ifade etti. Okur konuşmasında şunları söyledi.

"Cağ Kebabı da Olsun"

 

"Bülent Kuzulugil beyin ilçemize kazandırdığı bu nezih mekanın açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Ben Bülent beyden özellikle istirham ediyorum kendisi Erzurumlu ve Dernek Başkanı e-erzurum un  en önmelşi lezzetlerinden bir tanesi de CAĞ Kebabı. Her zaman olmasa da belli günlerde vatandaşlarımızı Cağ kebabının eşsiz lezzetiyle buluşturursa memnun oluruz. Bu arada Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94 yılını da kutlamak istiyorum."

İşletme sahibi Bülent Kuzulugil de konuşmasında "yalnız bırakmayan herkese başta sayın Kaymakamımız  Mehmet Okur ve Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Damaklarınızda farklı bir lezzet bırakmak için yola çıktık,  inşaallah başarılı oluruz" dedi.

 

Biz de Bülent Kuzulugil yönetimindeki BEKA Döner ve Mantı nın hayırlı olmasını bol kazançlar getirmesini dileriz.