Batı' dan Doğu' ya 100 Bin 1 Kitap

Esenyurt Belediyesi tarafından temin edilerek Yarını Aydınlat Gençlik Platformu' nun koordinasyonu ve teslimini sağladığı "100 Bin 1 Kitapta Senden Olsun" kampanyası Amasya' nın Taşova ilçesindeki okullara ulaştı.

YURTTAN 10.02.2017 09:10:00 0
Batı

Esenyurt Belediyesi tarafından temin edilerek Yarını Aydınlat Gençlik Platformu’nun koordinasyonu ve teslimini sağladığı “100 Bin 1 Kitapta Senden Olsun” kampanyası Amasya’nın Taşova ilçesindeki okullara ulaştı.


Esenyurt ‘tan Taşova’ya Eğitim Köprüsü


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun destekleri ile gerçekleştirilen "Batı’dan Doğu’ya 100 Bin 1 Kitap” projesi kapsamında kardeş ilçe olarak Amasya’nın Taşova İlçesi seçildi. Taşova ilçesine Esenyurt ’ta faaliyetlerini sürdüren Yarını Aydınlat Gençlik Platformu tarafından 10 Bin Kitap ve kırtasiye malzemesi ulaştırıldı. Esenyurt ’tan gelen kitap ve kırtasiye malzemelerini gören öğrenciler çok mutlu oldukları dikkat çekti.


Taşova protokolü Kadıoğlu’na teşekkür etti


İlçelerine yardım ve destek götürenlere Taşova İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibine ayrıca çalışmalarından dolayı Yarını Aydınlat Gençlik Platformu Başkanı Volkan Usanmaz ve genç yönetimine çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yarını Aydınlat Gençlik Platformu yaptıkları başarılı çalışmalar ve yardım hareketleri ile Anadolu’nun farklı noktalarında okullarda öğrenciler için önce kütüphane kurarak daha sonrada içini kitap ve kırtasiye malzemeleri ile dolduruyor.