Başkan Akgün`den Yazıcı`ya vefa

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk tiyatrosu ve Büyükçekmece`nin kültür - sanat yaşamına önemli katkılar sağlayan Ahmet Yazıcı`yı unutmadı

KÜLTÜR-SANAT 6.10.2016 15:29:07 0
Başkan Akgün`den Yazıcı`ya vefa

Türk tiyatro sanatının önemli isimlerinde ve "Arap Bacı" tiplemesiyle gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı Ahmet Yazıcı, 6 Ekim 2005 tarihinde hayata gözlerini kapatmıştı.

Büyükçekmece`nin sanat hayatına büyük katkıları var Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yakın dostu ve arkadaşı Ahmet Yazıcı`yı vefatının 11`inci yıl dönümünde de unutmadı.

Yazıcı için bir anma mesajı yayınlayan Başkan Akgün, Ahmet Yazıcı`nın, Büyükçekmece`de tiyatronun gelişmesine ve sanat hayatına çok önemli katkılar sağlayan, Büyükçekmece`nin bir kültür ve sanat kenti olmasında büyük emeği bulunan tiyatro sanatçısı olduğunu vurguladı.

Ahmet Yazıcı`nın Büyükçekmece`de her zaman yaşatılacağını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Değerli dostum, kardeşim Ahmet Yazıcı`yı aramızdan ayrılışının 11. yıldönümünde, rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı.