Başkan Akgün`den All-Star`a seçilen Walker ve Roll`a tebrikler

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımından 2 oyuncu Spor Toto Basketbol Ligi "All-Star 2016"ya seçildi.

SPOR 21.01.2016 11:53:56 0
Başkan Akgün`den All-Star`a seçilen Walker ve Roll`a tebrikler

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Başkanı Dr. Hasan Akgün iki oyuncusuna tebriklerini ileterek şunları söyledi: ``Bu yıl takımımıza yeni katılmasına rağmen gösterdiği üst düzey performansla adından söz ettirmeyi başaran Michael Roll ve Erving Walker All-Star 2016`ya katılmaya da hak kazandı. Bence oyuncularımız bunu fazlasıyla hak etti. Büyükçekmece ailesi olarak bundan gurur duyuyoruz.  Hem Michael ve Erving`e hem de tüm takım arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum."  

Spor Toto Basketbol Ligi`nin yıldız oyuncularının yer alacağı ve basket dünyasının en önemli organizasyonlarından biri kabul edilen All-Star 2016, bu yıl 24 Ocak tarihinde İstanbul Ataşehir Ülker Sports Arena`da düzenlenecek. İlk olarak 2004 yılında yapılan ve bu yıl 12. kez organize edilecek olan All-Star`da; Asya ve Avrupa Karmaları karşı karşıya gelecek.

O tarihte daha önce belirlenmiş bir randevu nedeniyle yurtdışında olacağı için Erving Walker`ın müsabakaya katılamayacağı ancak, Michael Roll`ün Avrupa Karması`nda oynayacağı açıklandı.