Başkan Akgün `Basketbolda İddialıyız`

Büyükçekmece Demir İnşaat Basketbol Takımı yöneticileri ve oyuncularıyla yılsonu yemeğinde bir araya geldi.

SPOR 30.12.2016 09:52:28 0
Başkan Akgün `Basketbolda İddialıyız`

Büyükçekmece Demir İnşaat Basketbol Kulübü Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Demir İnşaat Büyükçekmece basketbol takımı gayet iyi gidiyor. Başarı asla kimseyi şımartmamalıdır. Her başarı daha sonraki büyük başarıları doğurmalıdır. Artık bizim başarısız olmak gibi bir düşüncemiz olamaz. Gelecekte bugünden çok daha başarılı olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Düzenlenen yemeğe Demir İnşaat Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, takımın kurucu başkanı Osman Yeşilgül, teknik heyet ve oyuncular aileleri ile birlikte katıldı.

"Avrupa’da iddialıyız"

Takım oyuncularının ligde göstermiş oldukları performansla gurur duyduğunu belirten Başkan Dr. Hasan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti: "Öncelikle hepinize güzel bir yeni yıl diliyorum. Özellikle aramızda bulunan diğer semavi dinlere mensup olan arkadaşlarımızın da Noelini kutluyorum. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak sponsorlarımızla birlikte Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü`nü Avrupa`nın en başarılı basketbol kulüplerinden bir tanesini yapma konusunda kararlıyız.Bu başarıda büyük payı olan teknik heyete, oyuncularımıza ve taraftarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum"

Başkan Dr. Hasan Akgün, gecenin sonunda basketbol takımı oyuncularının çocuklarına yeni yıl hediyelerini verdi.