BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

ARŞİV 9.02.2013 11:38:00 0
BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, mahalleler hakkında bilgi alarak, yapılması gerekenleri ve aksaklıkları tespit etti.

 

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Meclisten geçen muhtarlıklar yardım konusunun ve sürecin nasıl işleyeceği ile alakalı Başkan Yardımcısı Yalçın bilgi verdi.

 

Muhtarların sorunlarını ve isteklerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u temsilen katılan Başkan Yardımcısı Yalçın, bölgelerde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi.

 

“Muhtarlarla Koordineli Çalışıyoruz…”

 

Beylikdüzü’nde 4 yılda yapılan çalışmaların ilçeyi, İstanbul’un en yaşanılabilir bölgelerinden biri haline getirdiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Yalçın, ilçenin sorunlarını vatandaşların ve STK’ların katılımcı tutumları ile her geçen gün iyileştirdiklerini belirtti. Muhtarların bir ilçenin yönetilmesinde çok büyük önem sahibi olduğunu dile getiren Yalçın, “Muhtarlarımız ile birlikte koordineli olarak çalışarak, projelerimizi gerçekleştirmeye ve eksiklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz” dedi. Muhtarlar, öncelikle Başkan Yusuf Uzun’a, Plan ve Bütçe Komisyonu’na, meclise, Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın aracılığıyla teşekkür etti. Toplantıya, Büyükşehir Mahallesi Muhtarı Fatma Tolga, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Perihan Mengen, Barış Mahallesi Muhtarı Halim Cesur, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Necip Özhan, Sahil Mahallesi Muhtarı Yakup Kendir, Gürpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pinazoğlu, Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Ömer Soydan, Dereağzı Mahallesi Muhtarı Eşref Taşkıran ve Yakuplu Mahallesi Muhtarı Harun Ercan katıldı.