Başkan Hasan Akgün`ün kızı evlendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün`ün kızı Merve Akgün, hayatını Eray Kurt ile birleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 3.04.2017 19:27:58 0
Başkan Hasan Akgün`ün kızı evlendi

Wow Airport Otel' de düzenlenen törende nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, eski Başbakan Mesut Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, CHP Grup Başkanvekilleri M. Akif Hamzaçebi ve Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul Belediye eski Başkanı Bedrettin Dalan, iş adamı Ahmet Kaşıbeyaz nikah şahitliği yaptı.

Törene Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Organizatör Ahmet San, İş adamı Abdurrahim Albayrak gibi siyaset, sanat ve iş dünyasından bin 500 kadar davetli katıldı.

Merve ve Eray'ın evlilik cüzdanını KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, "İkinci kızımı bu akşam uğurluyoruz. Yeni bir yuva kuruyorlar. Hem kızıma, damadıma hem de bütün gençlerimize ömür boyu saadetler diliyorum. Kızı vermek çok zor kızımı verirken tabiri caizse üzerimden dozer geçti. Çocuklarımın hepsini çok seviyorum ama bu bir başkaydı benim için. Bugün benim için hem zor günüm, hem de mutlu günümüz. Allah mutluluklarını daim etsin" sözleriyle duygularını paylaştı.

Başkan Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün de "Sabahleyin kızımızı verirken üzüldük biraz ama sevinçte yaşıyoruz. Evden ayrılması zor geldi tabi bir kız çocuğu olarak. Allah mutlu etsin" şeklinde konuştu.

Biz de www.beyhaber.com olarak Merve ve Eray Kurt çiftine her iki cihanda saadetler dileriz.