Başkan Handan Toprak Gazetecileri Ağırladı

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensupları ile buluştu.

YURTTAN 11.01.2017 23:29:38 0
Başkan Handan Toprak Gazetecileri Ağırladı

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensupları ile yemekli bir organizasyonda biraraya geldi.

 

Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen organizasyonda bir konuşma yapan Başkan Handan Toprak Benli, gazetecilerin toplumun vicdanı ve özgür sesi olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;

 

"Gazeteciler toplumun vicdanıdır. Her koşulda baskılara boyun eğmeden haber alma, dolayısıyla farkında olma özgürlüğümüzü beslemek adına çalışan, tarafsız, özgür, cesur gazeteciliği kendine meslek edinmiş tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Düşünceyi ifade etme özgürlüğünün önündeki engellerin kalktığı, özgür ve bağlantısız gazeteciliğin öne çıktığı, habercilerin işsiz kalmadığı, emeğinin önemsendiği bir Türkiye diliyorum”."

 

Geceye Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin yanısıra Avcılar Belediye Meclis üyeleri, Türkiye Yerel Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve gazeteci Mustafa Dolu başta olmak üzere İstanbul' 'da görev yapan yerel gazeteciler katıldı.