Başkan Alatepe gazetecileri Gümüşyaka' da ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ilçede görev yapan yerel gazetecileri belediyeye ait Gümüşyaka Sosyal Tesisleri' nde ağırladı.

3.09.2018 13:37:00 0
Başkan Alatepe gazetecileri Gümüşyaka

Esenyurt Belediyesi’nin kiraladığı deniz, havuz ve bir çok sosyal imkanlara sahip tesisten Esenyurtlu vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Başkan Ali Murat Alatepe’nin davetine icabet eden yerel gazeteciler, 2 gün sürecinde aileleriyle birlikte yoğun mesaileri arasında kısa bir tatil yapma imkanı buldu.

 

Davetli gazetecilerle tesislerde bir araya gelen Ali Murat Alatepe, “Sizler yoğun olarak çalışıyorsunuz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Dinlenmeye pek fırsat bulamıyorsunuz. Sizlere kısa bir dinlenme imkanı sunmak istedik. Burada, ilçede bulunan, din görevlisi, şehit ve gazi aile yakınları, engelliler başta olmak üzere bazı kesimleri ağırladık. Esenyurtlu vatandaşlardan 4 bin kişiyi gruplar halinde buraya getiriyoruz. Ekim ayının ortalarına kadar bin Esenyurtlu daha burada konaklayacak“ dedi.

 

Gecede şarkılar söylenip, halaylar çekilirken gazeteciler güzel anlar yaşadı. Gazeteciler Başkan Alatepe’ye davetinden dolayı teşekkür ederken, kısa bir  tatilden memnun olduklarını ifade ettiler.