Başkan Akgün Her Zaman İyi ve Kötü Gün Dostu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün yağan aşırı yağmur sonrası zarar gören bazı ev ve işyerlerinde incelemeler yaptı, zarar gören vatandaşlara yardım elini uzattı.

BÜYÜKÇEKMECE 28.07.2018 13:33:17 0
Başkan Akgün Her Zaman İyi ve Kötü Gün Dostu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iyi günlerinde her zaman yanlarında olduğu Büyükçekmece ailesini zor zamanlarında da yalnız bırakmıyor.

Büyükçekmece’de yağan aşırı yağmur sonrası bazı ev ve işyerini sular basarken, yağmurun dinmesinin ardından sokak sokak gezen Başkan Akgün, zarar gören vatandaşlara yardım elini uzattı.

 

 

Mağdur olan aileleri tek tek ziyaret etti

Önceki Büyükçekmece’de metrekareye 80 kilogramın üzerinde yağan yağmur ilçenin bazı bölgelerindeki ev ve işyerini sular altında bıraktı. Özellikle deniz seviyesinin altında kalan ve 40-45 yıllık yapıların giriş ve bodrum katlarını su bastı. Yağmurun dinmesinin ardından belediye başkan yardımcıları ve teknik ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Akgün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sokak sokak gezerek hasar tespiti yaptı. Yağmurda hasar gören evleri ziyaret eden Başkan Akgün, hane halkının mağduriyetinin giderilmesi için teknik ekibine talimat verdi.

Belediye ekipleri sabaha kadar çalıştı

Belediye ekipleri ev ve işyerlerindeki suları tahliye ederken, temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerde hasar gören yapılar ve sokaklarda temizlik işlerini yürüttü. Sabaha kadar çalışan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan gelen yardım taleplerine anında karşılık verdi.