Başkan Akgün, Ayvadere köylüleriyle bir araya geldi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi?nde İstanbul Ayvadereliler Derneği?nin düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 15.10.2018 15:47:32 0
Başkan Akgün, Ayvadere köylüleriyle bir araya geldi

Trabzon Araklı ilçesi Ayvadere Köyü Derneği ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hemşerileriyle sohbet ederek desteklerini esirgemedikleri için teşekkürlerini iletti.

 

“Öncelikli çocuklarımızı iyi eğitmek”

Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Ben 43 yıldır bu ülkeye hizmet ediyorum. Beni Türkiye Cumhuriyeti Devletim ve onun geleceği ilgilendirir. Sizler de ülkemizin geleceği için çalışın ama birinci öncelikli çalışmanız çocuklarınızı iyi eğitmek, sahip çıkmak olsun. Ülkemizin geleceği o zaman aydınlık olacaktır. Büyükçekmece’de 300 tane dernek var. İçlerinde çok iyi dernekçilik yapanlar var. O çok iyi dediklerim çocukları okutan derneklerdir. Ben en çok onlara yardım ediyorum. Bu güzel kahvaltıda bir araya gelmek beni mutlu etti.  Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.