Bahçelioğlu " HDP İle YanYana Olamayız"

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Dr. Barbaros Bahçelioğlu Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Çardakaltı Sohbetlerine katılmamaları konusunda haber sitemize yazılı bir açıklama gönderdi.

BEYLİKDÜZÜ 5.09.2018 15:03:03 0
Bahçelioğlu
Başkan Dr.Bahçelioğlu' nun yaptığı açıklama şöyle;
 
Sayın Basın Mensupları, değerli yurttaşlar,
 
Beylikdüzü Sevgi  ve Barış Günleri kapsamında düzenlenen Çardak Altı Sohbetlerine her yıl olduğu  gibi konuşmacı olarak davet edildim.
Vatan Partisi Beylikdüzü Ilçe Başkanı  olarak önceki  yıllarda da katıldığım  sözkonusu etkinlikte 'Yurttaşlık  Eğitimi ve  Siyaset ' başlıklı bir sohbet gerçeklestirilecekti.
Hazırlanıp gittiğimizde, önceki yıllarda katılımı olmayan Hdp 'nın de çağrılı ve katılımcı olduğunu öğrenince , partimizin MKK kararı uyarınca etkinlikten çekildik.
Meşru bir parti olarak görmediğimiz Hdp ile hiçbir etkinlik ve platformda yan yana olmayacağımızı , üstelik 'Yurttaşlık ' gibi bir konuda  bu oluşuma söz hakkı verilemeyeceğini  belirtmekte fayda görüyoruz.
Hdp 'nın katılımına rağmen etkinlikte yer almakta ısrar eden IYI Parti başta olmak üzere diğer partileri de uyarıyoruz: "Şehit cenazelerinde omuz omuza yürüyüp teröre ve destekçilerine lanet okuduğumuz sizler , aklınızı başınıza a?ınız.
Bölücü terörü lanetlemeyen , patlayan can?ı bombaların cenazelerinde boy gösterenlerle yan yana olunamaz."
 
Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı
Dr.Barbaros Bahçelioğlu