Bahattin Demir AK Parti Başkanlığı İçin Aday

Engelsizsiniz Vakfı Kurucu Başkanı Bahattin Demir, AK Parti Esenyurt Başkanlığı için tekrar aday olduğunu açıkladı

28.02.2018 23:16:17 0
Bahattin Demir AK Parti Başkanlığı İçin Aday


Engelsizsiniz Vakfı Kurucu Başkanı Bahattin Demir geçtiğimiz dönemlerde aday olduğu AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı için tekrar aday olduğunu açıkladı.


Partililer tarafından sevilen bir isim olan Bahattin Demir yaptığı açıklamada; "Esenyurt için tekrar aday adayıyım. Bayrağı şerefle taşımaya adayım, Reisimizin Sancağı’na talibim. Aday seçilirsem bu benim seferimdir, sefere çıkmak benim için şereftir." dedi.

?

Sancağı taşımanın kendisi için çok büyük bir şeref olduğunu, sancaktar olursa ilk hedefinin kaybedilen kırık gönülleri kazanıp tamir etmek ve kazanmak olacağını söyleyen Bahattin Demir,  şu ifadelere yer verdi;

 

"Görev yapmaktan onur duyduğum partime, her zaman olduğu gibi hizmet etmekten, görev düşmesi ve ihtiyaç duyulması halinde, ilçe başkanlığı gibi onurlu bir hizmeti yapmaktan gurur ve mutluluk duyacağım. Bizim anlayışımızda her zaman görev istenmez verilir. İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verilirse şimdiye kadar partim adına yürüttüğüm her görev gibi bu görevi de layıkıyla Türkiye' mize, ilçemize ve partimize yakışır bir şekilde yapacağıma inancım tamdır. AK Parti kurulduğu günden beri halkımızın kurtuluş umudu olduğu gibi, art niyetli organizasyonların da hedefinde olmuştur. Kurulan tüm kirli tuzaklar AK Parti’ye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan sadakatimizi ve sevgimizi artıracaktır. Ülkemize ve liderimize yapılan saldırılar, partimizdeki safların daha çok sıklaştırılmasını ve fazla çalışmamızı zorunlu kılmaktadır. Kötülerin saldırıları bizi yıldırmayacak, tam aksi yönde çalışma azmimizi artırarak ülkemiz ve partimiz için hizmet aşkımızı alevlendirecektir. Bu zorlu süreçte talipli olduğum makamın sorumluluğunun farkındayım. Bu hususta Esenyurt için canla başla çalışmaya hazırım.”