AVUKATLAR GÜNÜ BEYLİKDÜZÜ`NDE KUTLANDI

Beylikdüzü`nde yaşayan avukatlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun` un ev sahipliğinde, Avukatlar Günü`ne özel olarak Saklıdeniz Restaurant`ta düzenlenen yemekli programda bir araya geldi.

ARŞİV 8.04.2013 23:50:27 0
AVUKATLAR GÜNÜ BEYLİKDÜZÜ`NDE KUTLANDI

Programda bir konuşma yapan Başkan Yusuf Uzun,"Ülkemizde yargı sistemi çok önemli bir yere sahiptir. Bu sistemin içinde yer alan değerli avukatlarımıza mühim görevler düşüyor, avukatlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

 

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da avukatların ülkemizde önemli bir yeri olduğunu, Türk yargı sisteminin çekirdeğini oluşturduğunu belirterek, Avukatlar Günü'nü kutladı.

 

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise konuşmasında, kendisinin de bir Avukat olduğunu, avukatların önemli görevler yürüttüklerini ifade ederek, "Tüm avukatlarımızın günü kutlu olsun" dedi. Keyifli vakit geçirdiler Protokol konuşmalarından sonra davetliler müzik ve şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Bazı şarkılara eşlik eden Avukatlar daha sonra Beylikdüzü Belediyesi'nin "3,5 altın yıl" başlıklı barkovizyon slaytını izledi. Programa başkan yardımcıları ile başkan danışmanları, Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir ve birim müdürleri de katıldı.