Av.Taşkın Özer Tekrar Aday

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, yayınladığı basın açıklamasında 23 Aralık ta yapılacak kongrede başkanlık için tekrar aday olduğunu duyurdu.

BEYLİKDÜZÜ 21.12.2017 13:46:18 0
Av.Taşkın Özer Tekrar Aday

Av.Özer 'in basın açıklaması şöyle;

 

Saygıdeğer Beylikdüzü Halkı,

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Değerli Üyeleri

 

Kıymetli Delegelerimiz ve değerli basın mensupları;

 

Bilindiği üzere 23 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da Beylikdüzü İlçe Örgütümüz 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecektir. Öncelikle kongremizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.

 

2015 yılının Kasım ayında seçildiğim ilçe başkanlığı görevinde ben ve yönetim kurulumuz 2 yılı geride bıraktık. Bu dönem içinde örgütümüzle birlik içinde, Cumhuriyet Halk Partisi'ni Beylikdüzü'nde en iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalıştık ve bunda başarı da sağladık. Partimizin geldiği bu nokta, bu çıta kuşkusuz bizler için yeterli değildir. Ülkemiz için kritik 2019 sürecinde de, daha yüksek başarılara imza atmak için azmimiz, motivasyonumuz ve yol haritamız vardır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Beylikdüzü'ndeki yükselişini ve başarısını devam ettirmek adına 23 Aralık Cumartesi günü yapılacak kongrede Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu kamuoyuna duyurmak istiyorum. Sadece ben ve yönetim kurulumuz değil, tüm örgütümüzle tekrar en güzel başarılara imza atmak için yönetime adayız. Tüm örgütümüzle bu yolu tekrar birlikte yürümek temennisiyle, hepinizi kongremize davet eder, saygılarımı sunarım.

 

Turan Taşkın ÖZER

 

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı / İlçe Başkan Adayı

 


Anahtar Kelimeler: Av.Taşkın Özer Tekrar Aday