MHP VEKİL ADAYI SÜLEYMAN ŞENOL SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP Konya Milletvekili adayı Süleyman Şenol dur durak bilmiyor seçim gezilerini sürdürüyor

ARŞİV 18.05.2015 18:43:00 0
MHP VEKİL ADAYI SÜLEYMAN ŞENOL SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Beyşehir ve komşu ilçeler olmak üzere çevre kasaba ve köyleri dolaşan Süleyman Şenol' a gittiği her yerde yoğun ilgi gösteriliyor.

Seçim gezileri esnasında Süleyman Şenol' a, MHP Konya Milletvekili Adayları Sait Gönen ve Şükrü Portakal ile parti yöneticileri, Beyşehir ve Derebucak MHP İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri ile MHP Kadın kolları da zaman zaman eşlik ediyor.

 

"Huğlu'yu yeniden Belde kimliğine dönüştüreceğiz"

 

Üzümlü ve Üstünler Mahallelerinin ardından Huğlu' da kalabalık bir vatandaş topluluğu ile karşılanan MHP adayları seçim vaatlerini anlattı.  Huğlu Silah Sanayii' nin sorunlarına değinen Süleyman Şenol, "Beyşehir'in evladı, Beyşehir' in çocuğu olarak huzurunuzdayım. Sizi ve sorunlarınızı bilen ve anlayabilen bir kişi olarak Ankara' da en iyi şekilde temsil edeceğim konusunda söz veriyorum. Büyükşehir Yasası' ndan kaynaklanan sıkıntılarınızı biliyorum. MHP Seçim Beyannamesinde de çok açık bir şekilde ifade edildiği gibi Büyükşehir Yasası' nı kaldırarak Huğlu'yu yeniden Belde kimliğine dönüştüreceğiz" dedi.

Neden MHP?

-Terörü tamamen bitirerek toplumsal huzur ve güveni  temin edeceğiz.

-Emekliye mart ve eylülde bin 400 lira destek ödeneği tanınacak.

-Mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak.

Mazot, çiftçiye 1 lira 75 kuruş olacaktır.

-Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya geçireceğiz.

-Kapatılan belde belediyeleri, köyleri yeniden kuracağız.

-Asgari ücret 1400 lira olacak.

Asgari ücretten vergi almayacağız.

Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı vereceğiz.

-Her başarılı öğrenciye 10 bin lira kupon verilecek,

4 yıl sonra işe girince faizsiz geri alınacak.

-Muhtaç ailelere harcama kartı imkanı sunulacak.

Kamu arazilerini yoksul vatandaşlara tahsis edeceğiz.  

 

SÜLEYMAN ŞENOL KİMDİR?

 

1960 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise eğitimini Beyşehir' de tamamladı.1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi' nden mezun oldu. 1984 yılında eczanesini faaliyete geçirdi. Serbest eczacılık faaliyetini sürdürürken Optisyenlik eğitimi alarak Optisyenlik (gözlükçülük) hakkını kazandı. Eczacılık Akademisi' nin düzenlediği mesleki içi eğitim programlarına katılarak Klinik Eczacılık alanında donanım kazandı. Halen kendisine ve eşine ait iki eczanesi bulunan Şenol, Eczacılık, Optik, Kozmetik bakım ve Medikal alanında faaliyet göstermektedir. 1992 yılında Beyşehir'de Akaryakıt İstasyonu aldı, bu alanda da aktif faaliyet göstererek bölgesinde ilklere imza attı. 1996 yılında Uluslararası ticarete başladı. İtalya, Fransa, Çin, Kore, Hong Kong?dan Optik ürünler ürettirerek yurt içinde pazarlama metodu ile satış ağı kurdu. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak sektöründe kısa sürede ilerleme gösterdi.Özgün markalar oluşturdu. Hükümetin yerli sanayiyi koruma amaçlı ithalat kısıtlamaları uygulamaları başlayınca marka haklarını devretti. Şenol, birçok sosyal ve siyasi faaliyetin de içerisinde yer almıştır.