SEYİTHAN İZSİZ İLKÖĞRETİM OKULU TEMELİ ATILDI

Delta Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz okul yaptırıyor

ARŞİV 26.04.2015 09:55:00 0
SEYİTHAN İZSİZ İLKÖĞRETİM OKULU TEMELİ ATILDI

Temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Av. Özlem Zengin Topal, Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Sabri Esen, Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasetçi, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.T

Törende konuşan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, yeni bir okulun temel atma mutluluğunu dile getirdi; "Soyadı İzsiz ama İz bırakacak hayırlı bir iş yapıyor,bu vesileyle kendisini tebrik ediyor onun yaptığı bu hayır işinin diğer iş adamlarına örnek olmasını diliyorum" dedi. 

"İLİM ÇİN`DE DAHİ OLSA GİDİN ALIN"

Beylikdüzü Belediye AK Parti Meclis üyesi ve iş adamı Seyithan İzsiz  "Bir hizmet adamı olan büyüğümüz kendisini bölgesine adamış olan saygıdeğer belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu`nun ev sahipliğinde bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza selamlıyorum teşekkür ediyorum" diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; "Milletimizin birliği ve beraberliği vatan toprağının tamamında kardeşçe yaşandığı bu cennet vatanında birliğimizin ve beraberliğimizin vesile olmasını diliyorum. Eğer bizler yani iş adamları kendi bölgesinde emek sarf ederek bir şey üretiyorsak, şüphe yok ki o bölgenin bu emekte kesinlikle anlamlı bir karşılığı vardır. 2004 yılında başlayan ve bugün 2015 yılına kadar Esenyurt`taki değişimi ve dönüşümü hep beraber izliyoruz."

Kendilerinin yatırımcı olarak bu değişim ve dönüşümde olumlu manada etkilendiklerini  de sözlerine ekleyen İzsiz konuşmasının devamında şunları söyledi "Bunlar yaşanırken üzerimizdeki sorumluluğu tabii unutmamamız lazım. İşte bizler Belediye Başkanımızın bize açmış olduğu bu istihdam yolculuğunda üreticiler ve müteahhitler olarak şüphesiz bölgemize ve şehrimize, geleceğimiz neslimize ve çocuklarımıza karşı eğitime mutlaka yatırımlarımızı yapmamız gerekiyor. Eğitime özel bir vurgu var. Allahın Resulu Peygamber efendimiz eğitim adına "ilim Çin`de dahi olsa gidin alın" desturu bizlere yol göstermektedir. Yine Hz. Ali efendimiz bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum söylemi eğitime yönelik birçok şeyi ifade etmektedir. Belediye Başkanımı Sayın Necmi Kadıoğlu`na Esenyurtumuzda yani ekmeğimizi kazandığımız bu bölgede bir eğitim kurumu yaptırmak istiyorum dediğimizde bizi geri çevirmediler kendisine çok teşekkür ediyorum. Temelini attığımız bu eğitim yuvasını en kısa zamanda inşasını bitirerek geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KADIOĞLU

"BU MİLLET ARTIK OYUNLARA GELMEYECEKTİR"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da yapmış olduğu konuşmasında "Biliyorsunuz yaklaşan genel seçimler var ve diyecekler ki; " bunun için okul yapıyorlar.Fakat bizim şiarımızda böyle şeyler yok. Biz zaten bunları planlarımıza almıştık ve yapıyoruz. Biz sene başından bu yana ilçemizde okul temeli atıyoruz. Dört ay gibi rekor bir sürede bir okulumuzu eğitime kazandırdık. Onun için bugün ki temel atma ve bundan sonra 8 tane daha yeni okulumuzun temelini atacağız. 8 okul temeli ile diğer hizmetlerimiz, devasa şehir parklarımızla 22 tane daha açılışımızı gerçekleştireceğiz.

MİLLETİ KANDIRIP BOL KESEDEN SALLIYORLAR

Eğitimin kendileri için  çok önemli olduğunu ve onun için 26 tane hayırseverle anlaşıp  protokol yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Kadıoğlu  şöyle devam etti;?Biz ülkemizin her alanında eğitimde, kentsel dönüşümde ülkenin gelişmesinde ve şehirleşmesinde bir noktaya gelmesini kendimize şiar edinmişiz. Bu düşünce ve hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Fakat birileri çıkıyor, şunu yapacağım bunu yapacağım özellikle seçim döneminde atıp tutuyorlar. Ama yetki ellerine geldiğinde sanki hiç söylememiş gibi milleti kandırarak bol keseden sallıyorlar. Biz daha önceki siyasetçilerin, politika yapanların seçilmek uğruna bol keseden attıklarını çok gördük. Bunların hepsinin yalan olduğunu milleti kandıran sözler olduğunu geçmişte gördük. Ve milletimize diyoruz ki, ey aziz milletimiz bugün Çanakkale şehitleri için dünya liderlerinin büyük bir kısmı barış için buraya geldiler. Bu ülkede şehit kanları ve onların çocukları sizlersiniz. Kanlarını dökerek bu ülkenin bağımsızlığını elde edip onurlu devlet haline getiren insanların çocukları sizlersiniz. Bir kere aldatıldınız bir daha sakın aldatılmayın. Ülkede eğitimde, sağlıkta her alanda ihtiyaç varken milleti yıllarca oyuna getirmişler. Son 12 yılda milletimiz uyandı. Ve bu millet artık böyle oyunlara gelmeyecektir. Biz vaat vermiyoruz, biz olması gerekeni yapıyoruz. Okullarımızın temellerini atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. İnşallah inşaatı devam eden okullarımızı tamamlayarak çocuklarımızın rahat eğitim görmelerini sağlayacağız. Bugün hayırlı bir iş için bir araya geldik, katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum"

Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Metiner ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av. Özlem Zengin Topal da birer konuşma yaptılar.Protokol konuşmaları sonrasında Seyithan İzsiz İlkokulu için kurban kesilerek temele ilk harç döküldü.

Haber ve Fotoğraflar

Oğuz Cevher

www.beyhaber.com


Anahtar Kelimeler: arsiv