Büyükçekmece Uluslararası Spor Organizasyonlarına Talip!

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatları ile sporda yeni bir atılım başlatan Büyükçekmece Belediyesi, uluslararası dev organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ARŞİV 14.04.2015 07:53:24 0
Büyükçekmece Uluslararası Spor Organizasyonlarına Talip!

Altınordu`nun projelendirdiği "U 12 İZMİR CUP" uluslararası futbol turnuvasını yerinden inceleyen Büyükçekmece Belediyesi`nin hedefi ise, projeyi Büyükçekmece`de de hayata geçirmek.Turnuva hakkında bilgi aldı.

Futbolda alt yapıya büyük önem veren Altınordu`nun projelendirdiği "U12 İZMİR CUP", 3-4-5 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. 5 Kıta`dan dünyaca ünlü futbol kulüplerinin yanı sıra Türkiye`den de önemli takımların katıldığı turnuvayı yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediyesi Spor Müdürü Namık Yüksel, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan`dan ve yetkililerden bilgi aldı. Turnuvanın düzenlendiği tesisleri yerinde inceleyen ve turnuva hazırlıkları hakkında bilgi alan Yüksel, Büyükçekmece Belediyesi`nin gerek tesis, gerekse altyapısıyla bu türden büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini belirtti."Ev sahipliği yapmaya hazırız"Büyükçekmece`nin kültür ve sanat kenti olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece`ye kazandırdığımız spor tesislerimiz her türlü uluslararası organizasyona ev sahipliği yapabilecek niteliktedir. Spor Müdürlüğümüz bu kapsamda çok önemli bir futbol organizasyonu olarak gördüğümüz "U 12 İZMİR CUP"ta bazı inceleme ve görüşmeler gerçekleştirdi. Hem Büyükçekmece`mizin adını uluslararası spor camiasında da duyurabilmek adına, hem de çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya özendirmek adına bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazırız" açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: arsiv