CEM KARABAY DENİZİN ALTINDA 72 SAAT KALIP REKOR KIRACAĞIM

Su Altı Sporu Dünya Rekortmeni Cem Karabay,17 Temmuz KKKTC`de denize girip 72 saat denizin altında kalarak dünya rekorunu kırmak istiyor

ARŞİV 14.04.2015 13:21:29 0
CEM KARABAY   DENİZİN ALTINDA 72 SAAT KALIP REKOR KIRACAĞIM

Beylikdüzü Su Altı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Başkanı ve Su Altı Sporu dünya rekortmeni Cem Karabay, Kulübün Gürpınar sahilinde bulunan binasında, Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen,dünya Organizasyon Komite Başkanı Çayan Okan ve Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi İlyas Yılmaz`ın katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Su Altı Sporu Dünya Rekortmeni Cem Karabay, yaptığı basın toplantısında 17 Temmuz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nin Girne şehrinde denize girip 72 saat denizin altında kalarak dünya rekorunu kırmak olduğunu anlattı. Karabay 20 Temmuz KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı`nda bitirmeyi hedeflediğini var gücüyle çalıştığını söylediDenizin altında 48 saat kalarak rekor kıran İngiliz Will Goodman`dan sonra, Amerikalı Allen Sherrod 2014 yılında 51 saat denizde kalarak? En Uzun Süre Denizde Yaşama? rekorunu kırmıştı.

"HEDEFİM TÜRK BAYRAĞIYLA KARAYA YÜRÜMEK"

Yapacağı rekor denemesini "Guinness Rekorlar Kitabı" heyetinin görevlendireceği bir hakemin izleyeceğini ve denemenin 17 Temmuz saat 08:50` de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde başlayacağını, www.cemkarabay.com web sayfasından 24 saat canlı yayın yapılacağını da belirten Cem Karabay denemeyi 20 Temmuz KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı`nda bitirmeyi planlıyor.   


Anahtar Kelimeler: arsiv