FENERBAHÇELİLER KAYA RAMADA OTEL`DE BULUŞTU

Kaya Ramada Oteli bu kez Fenerbahçelilerin buluşma merkezi oldu

SPOR 10.03.2015 10:40:00 0
FENERBAHÇELİLER KAYA RAMADA OTEL`DE BULUŞTU

Büyükçekmece Kaya Ramada Otel`de sunuculuğunu Ali Naci Soydan`ın yaptığı programda konuşan Büyükçekmece - Beylikdüzü Şube Başkanı Alaattin Yavuz Güneş programın bir hayli geç başlamasından dolayı davetlilerden özür diledi " inşaallah daha sonraki buluşmalarımızda eksikliklerimizi telafi ederek daha organize biçimde biraraya geleceğiz. " dedi.

 

Asbaşkan Mosturoğlu Galatasaray`a gönderme yaptı.

 

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkan Şekip Mosturoğlu yapmış olduğu konuşmada "hedef 1 milyon üye" projesi için düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, "Geleneklerine bağlı bir kulübüz, hafta sonu bunu bir kez daha gösterdik. Sizlerin de üye olarak bu geleneğin tadına varmanızı istiyoruz" dedi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Kadıköy geleneğinin bozulmadığını söyleyen Mosturoğlu konuşmasında şunları söyledi "Bugüne kadar taraftar olarak Fenerbahçeli olarak kulübümüzü destekliyorduk sahalarda salonlarda. 3 Temmuzdan itibaren caddede Çağlayan`da Metris`te kulübümüzü destekleyerek tek yürek Fenerbahçe olduk. Sizlerin sayesinde Fenerbahçe olduk. Türkiye`deki demokrasinin geldiği noktanın en önemli sağlayıcısı Fenerbahçe taraftarıdır. Bugün illegal oluşumlarla başlatılan mücadelenin ilk kıvılcımını Fenerbahçe vermiştir ve bugün vermeye devam etmektedir. Bu davanın arkasında da sadece ve sadece Fenerbahçe taraftarı vardır.  Diğer camialar bu mücadelede yer almamıştır.  Bunu vesile ile hemen ifade edeyim ki biz geleneklerine bağlı bir kulübüz.  Haftasonu da geleneklerimize bağlı olarak gereğini yaptık. Sizin de bu geleneği yaşatmak adına kulübümüze üye olmanızı, üyelikle de bu gelenekleri tatmanızı rica ediyorum."Aldığımız nefes, yaşadığımız gün Fenerbahçe için Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi ve işadamı Ayhan Tuzcu da yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi "Buradaki esnaflar iş adamları bir araya geldik ve böyle bir  gece düzenledik. Aldığımız nefes, yaşadığımız gün Fenerbahçe için. Fenerbahçe aşkı olanların buna bir şekilde katılmalarını, maddi ve manevi destek olmalarını bekliyoruz. Bu mutlu günde bizimle burada bu anı yaşayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki Aziz başkanımız, teknik direktörümüz ve futbolcularımız da burada olsun, ama kısmet olmadı. Başka bir zaman yine böyle bir ortamda onlarla birlikte böyle bir gecede birarada olmak  istiyoruz. Buradan da onlara bu isteğimizi iletiyoruz"  Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyesi İlyas Yılmaz ise Fenerbahçe`ye gönül verenler olarak böyle bir gecede olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

Başkan Aziz Yıldırım Cenaze Nedeniyle Gelemedi

 

Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcuların gelmesine kesin gözüyle bakılan geceye Başkan Yıldırım`ın cenaze törenine katılmak için Ankara`ya gittiği bu nedenle katılamadığı sarı lacivertli futbolcuların da akşam saatindeki antrenman ve mesafenin uzaklığı nedeniyle gelemediği belirtildi.

200 kişi Fenerbahçe Kulübüne üye oldu

 

"Hedef 1 milyon üye" projesine inanan ve kulübe destek olmak için yaklaşık 200 taraftar gecede kulüp üyeliğine adını yazdırdığı yaklaşık 50 taraftarın 10 bin TL, bir kısım taraftarın 2 bin TL`lik üyelik seçeneğini tercih ederek kulüp üyesi oldukları öğrenildi.

 

Geceye katılan bazı isimler şöyle; Eski futbolculardan Ogün Altıparmak, Şükrü Birand, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Ayhan Tuzcu, Ercan Bostancıoğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın, 


Anahtar Kelimeler: arsiv