ANNELER GÜNÜNDE 10 BİN ÇİÇEK DAĞITILACAK

Beylikdüzü Belediyesi, Anneler Günü?nde, 10 bin çiçek dağıtacak

7.05.2020 21:14:47 0
ANNELER GÜNÜNDE 10 BİN ÇİÇEK DAĞITILACAK

Belediye ekiplerinin Beylikdüzü’nün on mahallesinde, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak gerçekleştireceği çiçek dağıtımıyla annelerin gül yüzlerine mutluluk parıltıları saçılacak. Anneler Günü Bandosu’nun mobil olarak ilçe genelinde en güzel şarkıları anneler için seslendireceği bu özel günde, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da gün içerisinde, ilçedeki anneleri ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutlayacak.

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi Anneler Günü’nü çiçeklerle karşılayacak. Yeni tip koronavirüs (Kovid19) pandemisi ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu yılki çiçek dağıtımı, Beylikdüzü’nün tüm mahallerinde belediye ekiplerince yapılacak. On mahallede, 10 bin çiçek dağıtımının yanı sıra, Anneler Günü Bandosu da ilçe genelinde, gün boyu dolaşarak en güzel şarkıları anneler için seslendirecek. 

 

Çalık: Dileğim, Evlatlarıyla Sağlıklı Bir Ömür Sürmeleri

 

Annelerin evlatlarının üzerindeki emeklerine değer biçilemeyeceğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Dünyadaki hiçbir sevgi, anne sevgisinin yerini tutamaz. Bize hayat veren; hayat boyu sevgilerini, ilgilerini, şefkatlerini üzerimizden eksik etmeyen; gücümüze güç, umudumuza umut katan annelerimiz için ne yapsak az. Bu yıl, belediye olarak 10 mahallemizde 10 bin çiçek dağıtımı gerçekleştirerek annelerimizin bu özel gününü kutlayacağız. Annelerimizin gül yüzlerine gülümseme, sevecen bakışlarına mutluluk parıltıları katabilirsek ne mutlu bize. Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor; onlara evlatlarıyla birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.