Akşener Büyükçekmece`deydi

Çeşitli açılış ve temaslarda bulunmak amacıyla Büyükçekmece` ye gelen, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Meral Akşener, Büyükçekmece`de bir dizi ziyaretlerde bulundu

ARŞİV 22.03.2013 00:00:00 0
Akşener Büyükçekmece`deydi

Akşener, Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul`u ziyaret etti.  

Meral Akşener ve Alaaddin Yavuz Güneş Başkanlığındaki Büyükçekmece MHP teşkilatı, ilk olarak Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul`u makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akşener, ilçe kaymakamı Yurdakula görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kaymakam Yurdakul da kendilerini ziyaret eden sayın Meral Akşener`i  görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyaretin 2.durağı ise, Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı idi. Akşener, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı`na yapılan ziyarette Oda Başkanı Rahmi Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet etti, görüşlerini dinledi. Oda Başkanının fikirlerini çok önemseyen mutlaka  yararlı olacağını ve değer kazanması gerektiğini belirten Akşener, Avrupa`da AVM lerin şehir dışında olduğunu da söyledi.

 

Ziyaretlere Büyükçekmece Ziraat Odası ile devam edildi  

 

Büyükçekmece Ziraat Odası yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Meral Akşener, çiftçilerin sorunları hakkında Oda Başkanı Recep Erol`dan bilgi aldı. Büyükçekmece MHP ilçedeki son ziyaret edilen yerdi TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Meral Akşener MHP Büyükçekmece ilçe Başkanlığı ziyaretini çok sayıda yerel gazeteci arasında gerçekleştirdi. Akşener bir gazetecinin son günlerde TBMM Başkanvekilliği konusunda yaşanan olumsuz gelişmelerle ilgili sorduğu soruya; "Sayın Genel Başkanımıza  "Akşener`in yerine başka bir isim, değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru sorulmuş. Sayın Genel Başkanımız "Meclis Başkanvekilliğini üstlenebilecek çok sayıda arkadaşımız var. Hepsinin tecrübe kazanması düşünülebilir" sözleriyle cevap vermiş. MHP bir kadro hareketidir. 50 MHP li milletvekili arkadaşımız Meclis Başkanvekili ve diğer başka görevleri fevkalade yapabilecek arkadaşlardır.

 

YANLIŞ YAPIYORSUNUZ, HUKUKSUZLUK YAPIYORSUNUZ

 

Akşener, Türkiye`de yaşanan siyasi olayları değerlendirerek PKK-MİT görüşmelerinde MİT müsteşarı Hakan Fidan`a da ağır eleştirilerde bulundu. Gazetecilere "Şimdi aracılığınızla seslenmek istiyorum; Başbakan`a,  Meclis Başkanı`na, bu görüşmeleri yapan zevata da söylüyorum. Kendisini karşı grup tarafı ilan edenlere de söylüyorum. Kardeşim yanlış yapıyorsunuz, hukuksuzluk yapıyorsunuz. " Öcalan`ın istediği şey federasyondur. Demek ki Türkiye`nin temel sisteminde Cumhuriyetin kuruluş felsefesinde bir değişiklik yapılmak isteniyor. Peki bana sordunuz mu? Ben de "hayır" diyorum. Hadi bakalım değiştirin. Bu Cumhuriyet vatandaşlarla tek tek sözleşme yapmıştır, dini grup ve etnik grubun başıyla sözleşme imzalamamıştır. Her bir bireyle imzalamıştır. Türk milletinin şu anki sessizliğine tavrına dikkat etmek gerek. Şehit anaları bağırmıyor. Bu asaleti görmek lazım. Allah Türkiye`yi korusun. Akşener, "Anayasa değişikliği konusunda MHP nin tavrı ne olacak?" şeklinde sorulan soruya; "MHP Anayasa`nın 4 maddesinin değiştirilmesi konusunda taviz vermeyeceğiz. " şeklinde cevap verdi.

Haber ve Fotoğraflar :

www.beyhaber.com