"Akgün Yapamıyorsa Bırakıp Gitsin"

BÜYÜKÇEKMECE 20.09.2018 20:30:37 0

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker: “ Büyük Birlik Partisi olarak Büyükçekmece’yi yönetmeye talibiz. Artık Hasan Akgün bu işi yapamıyor, bırakıp gitsin, biz de Büyük Birlik Partisi olarak Belediyenin başına geçmeye hazırız.” dedi.

 

“Tepeciğin Sokakları Adeta Pislik Yuvası”

35 yıldır Büyükçekmece’de bulunduğunu dile getiren Halil Eker; özellikle Kumburgaz, Türkoba, Muratçeşme, Tepecik, Kamiloba mahallelerinde hiçbir yatırımın olmadığını belirtti. Eker “Hasan Akgün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ama eksikliklerini de görmezden gelemeyiz. Büyükçekmece içerisinde güzel şeyler olabilir ama beldelere yaydığın zaman hiç hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Özellikle Tepecik' ten bahsedecek olursak Tepeciğin sokakları adeta bir pislik yuvası, sokakları, yolları aynı köstebek yuvaları gibi. Bir gün bir tarafı kazıyorlar aradan bir hafta geçiyor bir bakıyorsunuz tekrar aynı yeri kazıyorlar.” dedi.

 

Büyük Birlik Zamanı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden gelen Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Eker; “ Bizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak sayın başkanımız Mustafa Destici’nin önderliğinde yola çıkmış kadrolarız. Her parti gibi bizler de yerel seçimlere en güzel şekilde hazırlanıyoruz ve adaylarımızı da hazırlıyoruz. Ak Parti ile herhangi bir ittifak düşünmüyoruz. Biz Büyükçekmece’yi yönetmeye talibiz. Allah' a şükürler olsun bizim inancımız da, gücümüz de var aynı zamanda vatandaşımızın desteği de var. Büyükçekmece’mizin kalkınması için, burada yaşayan insanların huzuru için, vatandaş sokağa çıktığı zaman gece 03’te olsa rahat rahat yürüyebilmesi için Büyük Birlik Kadrolarının iş başına gelme zamanıdır” dedi.

 

“Hiç Kimseye Boyun Eğmedik”

Eker, “ Biz istiyoruz ki vatandaşımız istediği gibi gelsin derdini anlatsın. Allah nasip ederse, iş başına geldiğimiz zaman bizim kapılarımız her zaman açık olacak. Büyük Birlik Partisi hiçbir zaman küçümsenecek bir parti değildir çünkü Büyük Birlik Partisi’nin yöneticilerin de mangal gibi yürekler var. Her zaman dimdik duran kadrolar var. Hiç kimseye boyun eğmedik Allah’a şükür hiç kimseye de verecek hesabımız yok.” dedi.

Kaynak : Filashaber.com