Ak Parti Beylikdüzü İftarda Gazetecileri Buluşturdu

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Işık ve arkadaşları gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi

BEYLİKDÜZÜ 14.06.2018 11:41:00 0
Ak Parti Beylikdüzü İftarda Gazetecileri Buluşturdu

Gürpınar Cemil Hoca Restaurant'ta düzenlenen programda, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Rukiye Doğruyol ve Tanıtım Medya Başkanı Kemal Sır,  50 den fazla gazeteci ile birlikte iftar yaptı.

 

Bu Toplantıları Daha Sık Yapacağız

İftarın ardından yapmış olduğu konuşmaya kendini tanıtarak başlayan Başkan Mustafa Necati Işık,  "Keşke rahat bir ortamda göreve başlayabilseydik ve sizlerle çok daha erken biraraya gelebilseydik ama geciktik bunun farkındayız. Bu gecikmeye de  dolayıda içinde bulunduğumuz seçim atmosferinin etkisi olmuştur. Seçimden sonra zaten belli zamanlarda tekrar bir araya gelecek toplantılar oluşturacağız. Sizlerle birlikte daha açık istişare edebileceğiz. Beylikdüzü ilçemizin daha yaşanılır bir ilçe olması adına beraber neler yapabiliriz çeşitli konularda sizlerle konuşacağız. Bizler AK Parti iktidarının bir neferi olarak ilçemiz için nasıl katkılarda bulunabiliriz bu konuda sizlerin de görüşlerine başvuracağımız toplantılar yapacağız." 

Bizim İçin Basın Çok Önemli

AK Parti iktidarı döneminde yönetim olarak basının en çok önem verdikleri ve demokrasinin gelişimi açısından en önemli etkenlerden biri olarak gördükleri mecra olduğundan söz eden Başkan Işık "Bizler kişi hak ve özgürlüklerinin korunması noktasında halkın bilgilendirilmesi, kamu oyuna yansıtmanın destek etik ve kuralları çerçevesinde tarafsız ve objektif özgür basının her zaman demokrasinin gelişimi noktasında en önemli mekanizma olduğunu iktidarımız boyunca belirttik." şeklinde konuştu.

 

Beylikdüzü'nde Vatandaşlarla Bağlarımızı Kuvvetlendireceğiz

Başkan Işık partisinin 2014 seçimlerinde Belediye yönetimini kaybetmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu ve bu konuda şu ifadelere yer verdi; 

Bizler Beylikdüzü ilçesinde AK Parti olarak 2014 yılında bir belediye değişikliği yaşamış, AK Parti olarak belediyeyi kaybetmiş bir ilçeyiz. Tabi o süreçten sonra bir kaç ilçe başkanlığı değişimi oldu ilçemizde, bundan dolayı da bizler bu süreçte yaşanan tabloyu daha iyi değerlendirerek hem AK Parti’nin burada vatandaşımızla tekrar bağlarını kuvvetlendirmek, tekrar sizlerin görüşleri doğrultusunda Türkiye’deki hizmetlerimizin Beylikdüzü’nde de hissedilir hale gelmesini sağlamak amacıyla elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Çok sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bunlar belki dediğim gibi basına sizlere yansımamış olabilir, sizlerin vasıtasıyla da vatandaşlarımıza yansımamış olabilir. Ama bu sıkı çalışmalarımızı bizler hemen hızlı bir şekilde telafi edeceğiz"

 

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri Çok Önemli

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu söyleyen Işık, 

"Tabi 24 Haziranı bizler açıkçası özellikle son beş senede ülkemize yapılan hem dış, hem iç saldırılar nedeniyle dönüm noktası görüyoruz. Çünkü Tam Bağımsız Türkiye olma yolunda  şu an çok önemli bir adım atıyoruz. Türkiye’nin son 200 yılına baktığınız süreçte hem Cumhuriyet tarihimizin kuruluşundan bugüne hem de onun öncesinde Türkiye ilk kez yurtdışına bağımsız bir şekilde hareket eden bir süreç izliyor.

Tabi bizler dünya mazlumlarının umudu ve ‘’dünya beşten büyüktür’’ diyerek, dünyayı yöneten beş tane ismin dışında hakkı ve hukuku koruyan bir Türkiye gayretimizden dolayı üzerimize çok farklı oyunlarla planlarla malesef tuzaklar kuruluyor. " dedi.

 

Sizi 17 Haziran'da Yapacağımız Büyük İstanbul Mitingimize Davet Ediyorum

Işık konuşmasına şöyle devam etti “ 24 Haziran'a sayılı günler var ve  birkaç gün sonra Ramazan Bayramını hep birlikte idrak edeceğiz. 17 Haziran Pazar günü yani Ramazan Bayramının üçüncü gününde saat 17.00 de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Yenikapı meydanında büyük bir katılım ile ‘’Büyük İstanbul Mitingi’’mizi  yapacağız. Ben sizleri buradan davet etmek isterim.  Sizleri de basın camiası olarak orada görmek isteriz. ”

Ramazan Bayramınızı Şimdiden Tebrik Ediyorum

"Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum. Bu bayramın öncelikle ilçemize daha mutlu, daha huzurlu, daha tebessüm ve sevgi dolu bir Beylikdüzü’nün olması adına ülkemiz ve islam alemi için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum "