AK Parti Beylikdüzü Türk bayrağı ve Atatürk resimleri kaldırılsın

Odatv'nin haberine göre; Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından ilçeye Türk bayrağı ve Atatürk resimleri asan CHP'li belediyenin seçim süresince "hakimiyet algısı" yarattığı iddia edildi.

ARŞİV 27.05.2015 08:46:00 0
AK Parti Beylikdüzü Türk bayrağı ve Atatürk resimleri kaldırılsın

Odatv'nin haberine göre; Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Kaymakamlığı'na ve Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu'na gönderilen iki ayrı yazıda, ilçeye Türk bayrağı ve Atatürk resimleri asan CHP'li belediyenin seçim süresince "hakimiyet algısı" yarattığı iddia edildi.

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Sabri Esen tarafından Kaymakamlığa gönderilen 02 Mayıs 2015 tarihli yazıda, "Beylikdüzü Belediyesi tarafından, ilçemiz genelindeki büyük meydan ve kavşaklar ile ana yollarda ATATÜRK RESMİ, TÜRK BAYRAĞI VE BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ LOGOSUNU taşıyan flama ve bayrakların seçim takvimi içinde ve sürekli bir şekilde asıldığı, Belediye Başkanı'nın mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lehine Beylikdüzü genelinde hakimiyet algısı yaratılarak ulusal iradenin ve vatandaş oyunu etkilendiği Ak Parti' nin yazısında Kaymakamlık'tan Atatürk resimlerinin ve Türk bayraklarının kaldırılması istendi. Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Sabri Esen, Kaymakamlığa gönderdiği 02.05.2015 tarihli yazının ardından 11 Mayıs 2015 günü de Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu'na bir yazı gönderdi. Yazıda, ilçedeki Atatürk resimlerinin ve Türk bayraklarının kaldırılması bir kez daha talep edildi.

İ Ş T E  O  Y A Z ILAR

 

 

Caner Taşpınar

KAYNAK: ODATV