AK Parti Avcılar A. Adayı Ali KAYA Basınla Buluştu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali KAYA düzenlemiş olduğu yerel basın tanışma toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu toplantıda Başkan A. Adayı Ali KAYA basın mensuplarının sorularını yanıtladı

7.12.2018 18:51:19 0
AK Parti Avcılar A. Adayı Ali KAYA Basınla Buluştu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali KAYA düzenlemiş olduğu yerel basın tanışma toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu toplantıda Başkan A. Adayı Ali KAYA basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

AVCILARIN SON 20 YILINI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Kaya, “Partimiz son 15 yıldır Avcılar’da seçimi kaybetmiştir ancak bu sefer kazanmamız Avcılar’ın geleceği için kaçınılmazdır. Aday olan 25 arkadaşım da birbirinden değerlidir.  25 yıldır Avcılar’da ikamet ediyorum ve sanayicilik yapıyorum. Son 20 yıldır Avcılar hak ettiği hizmeti alamamıştır. Hele son 5 yıldır hizmet olarak Avcılar, İstanbul’un en geri kalmış ilçesidir. Bizler Avcılar’ı sosyaliyle, kültürüyle, eğitimiyle, ekonomisiyle modern yaşanılabilir bir kent haline getirmek için aday adayı oldum.

 

BASIN MENSUPLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Kaya, “Basının durumunu yakından takip ediyorum. Özellikle yazılı medyanın dolar kurundan ötürü ekonomik sorunlar yaşadığının farkındayım. Basına, özellikle de yerel basına desteğimiz tam olacaktır. Bu süreçte birlikte dayanışma içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

 

AVCILAR BELEDİYESİ’Nİ BORÇ BATAĞINDAN ÇIKARACAĞIM

Avcılar Belediyesi’nin 500 milyondan fazla borcu olduğu belirten Kaya “ Avcılar’ın bir borç batağında olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizler doğru bir yönetimle gelirlerimizi arttırarak halkımızın refah seviyesini yükselterek Avcılar’ı yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gönülleri kazanarak gönül belediyeciliği yapacağız. Halkımızın vergilerinden toplanan kaynaklarımızı şeffaf ve hesap sorulabilir yerel belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz.” Dedi.

 

25 ADAYIMIZ DA DEĞERLİDİR

Kaya konuşmasında Avcılar’ın çıkarlarının aday adaylarının nefsinden ve çıkarlarından daha değerli olduğunu belirterek “Avcılar belediye başkan aday adayı olan herkes çok değerlidir. Avcılar Belediye Başkan aday adayı olarak yola çıktım ancak siyaset bir hedeftir. Partim bana ne görev verirse versin yerine getiririm. Partimiz Avcılar’da kimi aday gösterirse göstersin Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi küsmek, darılmak, nefsine yenilmek yok. Yeter ki Avcılar kazansın, İstanbul kazansın, partimiz kazansın, ülkemiz kazansın”. dedi.

 

ŞEFFAF BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

Kaya “Avcılar halkının teveccühlerinin benimle birlikte olduğunu düşünüyorum. Hesap verebilen bir belediye başkanı olacağım. Avcıların nüfusu 435.682 kişidir. Avcılar’ın nüfusu Avcılar Belediyesi’nin ortağıdır. Nasıl ki bağımsız denetim firmaları benim şirketimi denetliyorsa aynı şekilde Avcılar Belediyesi’nde de Başkan olursam gerekli denetlemeleri yaptıracağım ve mahallelerimizde billboardlara astıracağım.” Diyen Kaya basın toplantısına katılan tüm gazetecilere tek tek teşekkür ederek ”Bizi izlemeye devam edin”  dedi ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.


Anahtar Kelimeler: Avcılar Ali Kaya Ak Parti