BEYESDER`DEN TERÖRE KINAMA, İMAMOĞLU`NA DESTEK!...

BEYESDER (Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği) terörü kınadıklarına ve Başkan İmamoğlu` nun yanında olduklarına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 16.12.2016 16:43:18 0
BEYESDER`DEN TERÖRE KINAMA, İMAMOĞLU`NA DESTEK!...
BEYESDER Başkanı Cengiz Ataseven, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Gündoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması yaptı.
 
Beylikdüzü Belediye binası önünde yapılan açıklamada ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen Başkan Ataseven, "hem terörü hem de Başkan İmamoğlu ile ilgili basında yer alan asılsız haber yapanları kınıyoruz" dedi.
 
Ataseven, yapmış olduğu basın açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi;
 
"Öncelikle terör’ ü kınıyoruz, başta Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş savaşı şehitlerimizi 15 Temmuz hain darbe kalkışması sonucu hayatlarını veren şehitlerimizi ve en sonunda geçen hafta bombalı bir saldırıda aramızdan haince alınan çoğu polis 44 şehidimizi rahmetle anıyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz ve minnet duyuyoruz. Terörle mücadelede devletimizin ve milletimizin yanındayız. Esnaf olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ayrıca Halep` deki insanlık dramının bir an önce son bulmasını yerinden yurdundan ayrı düşenlerin yurtlarına kavuşmaları için barış ortamının gelmesini temenni ediyoruz. 

Çevremizde savaşların ve karışıklığın içimizde terör olaylarının sürdüğü bir ortamda ulus olarak birlik beraberlik içinde olmamız gerekirken, geçmişte örneklerini sıkça gördüğümüz insanları ailelerinden ayıran hayattan koparan bazı karanlık kimseler şimdi de haysiyet cellatlığına soyunarak Beylikdüzü Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’ nu bu terör örgütleriyle (FETÖ) ilişkilendirmek suretiyle itibarsızlaştırma yoluna gitmişlerdir. Bunu yapanları Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak kınıyoruz. Şehrimizin huzuruna ve Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu` na sahip çıkıyor, inanıyoruz. 

Biz, kendisini sabahın köründe esnafına günaydın demek için dükkanını açmasını bekleyen yüzünde gülümseme kalbinde merhamet eksik olmayan genç ve gelecek vaadeden bir Belediye Başkanı olarak tanıyoruz. 

Biz, kendisini geçmişinde esnaflık yapan Ahi Evran felsefesini içselleştirip: "Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir. Akıl ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir" dizelerini söyleyen esnafın dostu olarak biliriz. 

Biz kendisini Beylikdüzünde elini sıkmadığı gönlünü almadığı derdiyle ilgilenmediği işletme sahibi bırakmayan esnafın abisi, kardeşi olarak biliriz. 

Atatürk’ ü örnek alan Atatürkçü birini Fetöcülükle suçlamak, asılsız haberler üretmek akla zarar hayatın akışına ters ve terörü sulandırmak at izi ile it izini karıştırmak amacını taşır. Biz bize hizmet eden kısa sürede Beyliküzü` nün çehresini değiştiren, vatandaşın genel kabulünü gören insanları ayrıştıran değil birleştiren olmayı seçen daha uzun süre bu memlekete hizmet vereceğine inandığımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na inanıyor, güveniyor ve sahip çıkıyoruz. Oynanan oyunu bozuyoruz. "

Anahtar Kelimeler: