8. Geleneksel Gaziantep Günleri Beylikdüzü`nde Başlıyor

İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği nin düzenlediği Beylikdüzü Belediyesi nin katkı sunduğu Beylikdüzü 8. Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Festivali, 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

BEYLİKDÜZÜ 1.09.2019 00:02:40 0
 8. Geleneksel Gaziantep Günleri Beylikdüzü`nde Başlıyor

Festivalde yöreye özgü lezzetler, kültürel öğeler ve çeşitli gösteriler Büyükşehir Mahallesi Eski Beylik Pazarı alanında vatandaşla buluşacak.

 

HEM GÖZE HEM KULAĞA HEM DE MİDEYE HİTAP EDİYOR

 

İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği (ISAYGAD) Başkanı Fahri Öztütüncü her yıl düzenlenen geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri’nin ziyaretçiler açısından çok önemli olduğunu ve ilgi gördüğünü belirtti “Yöresel zenginliklerimizi bu platforma taşıyarak halkımıza hizmet ediyor, Gaziantep' i İstanbul' a getirerek ziyaretçilerin hem gözüne, hem kulağına, hem de midelerine hitap ediyoruz. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu bu yıl sekizinci kez yaşayacağız."dedi. 

Başkan Öztütüncü Gaziantep yöresinin birbirinden özel lezzetleri ve yörenin kendine has kültürüne özlem çeken herkesi 11-15 Eylül tarihleri arasında beklediklerini söyledi.