1 Nisan`da İstanbul`un Vefalı Bir Belediye Başkanı Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen törende "Beylikdüzü vefa ödülleri" sahiplerine takdim edildi.

BEYLİKDÜZÜ 18.01.2019 00:48:35 0
1 Nisan`da İstanbul`un Vefalı Bir Belediye Başkanı Olacak

Beylikdüzü Atatürk Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı program şef Hakan Tepeli'nin yönettiği Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası'nın sergilediği ve İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve eşinin ilgiyle izlediği konserle başladı.  Hakan Tepeli'den bir süreliğine görevi teslim alan Ekrem İmamoğlu, İzmir Marşı çalan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrasını yönetti.

 
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun yanısıra, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  sanatçı ve CHP eski milletvekili Zülfü Livaneli  CHP milletvekilleri, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı M.Murat Çalık ve çok sayıda partili vatandaş geceye katıldı.

Geceye katılacağı söylenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu göndermiş olduğu telgrafta yoğun programından dolayı katılamadığını belirterek ödüle layık görülen isimleri kutladı.

 

"Vefasız Siyasetçi İnsanları Aldatır"

Ödül töreninde bir konuşma yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Bu vefa ödülü fikrini ilk defa ortaya koyduğumuzda bazı insanlar "siyasette vefa olmaz" diyerek karşı çıktılar. Ama ben "olur" dedim. Çünkü vefasız siyaset olmaz başarı da olmaz. Olsa bile kalıcı olmaz, insanları hep aldatır. Vefa Cumhuriyet Halk Partisi'ne de çok güzel olur diye düşündüm ve bu önemsediğim konuyu arkadaşlarımla paylaştım. Çok da yakıştığını görüyorum. İyi ki düşünmüşüz iyi ki başlamışız. İyi ki de başarmışız" dedi.

 

"Bir kentin yöneticisi olmak bir şehre vefalı olmayı gerektirir"

İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinden sonra İstanbul'a saygı gösteren bir başkan olacağına değindi ve bu konuda şu ifadelere yer verdi "Biz hayatın her evresine her zaman güzel duygularla bakıyoruz. Bir kentin yöneticisi olmak da bir şehre güzel duygularla bakmayı ve vefalı olmayı gerektirir.  Biz bu şehrin taşına, toprağına, doğasına, her şeyine vefalı olacağız. Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bu şehrin 1 Nisan' dan itibaren kente özen gösteren, insanına saygı gösteren çok vefalı bir belediye başkanı olacak." 

İmamoğlu'nun konuşmasının ardından ödül alanlarla ilgili sinevizyon gösterisi izlendi ve ödüller sahiplerine takdim edildi.  "Beylikdüzü vefa ödülleri" nin Onur Ödülü geçen yıl hayatını kaybeden CHP'li Av.Kudret Yıldırım'ın eşi Serpil Yıldırım'a  SEyfi Oktay tarafından verildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beylikdüzü vefa ödülünü Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu'na takdim etti.  Bozkurt Nuhoğlu da İstanbul Vefa Ödülü'ne layık görülerek ödülünü Murat Karayalçın' ın ellerinden aldı. Türkiye vefa ödülünü de Altan Öymen  Hikmet Çetin'e takdim etti.